FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass
FAVORITTER: Dette er stedene du bør sjekke ut for å følge i prins William og hertuginne Kates fotspor i London. Foto: Krister Sørbø, VG

Kate og Williams Londonfavoritter

Av Camilla Jorddal01.02.18 15:57 | Oppdatert: 26.04.18 12:06

Del saken på:

Kunst, kirkebesøk og lekre designbutikker – her kan du gå i William og Kates fotspor.

Mens de britiske kongelige besøker Oslo, kan du følge i deres fotspor i London. Det er nemlig mer å se enn fantastiske Buckingham Palace og parets London-bolig Kensington Palace. Spis i mørket eller bo på hotellet hvor Kate tilbrakte sin siste natt før bryllupet.

Dette er noen av prins William og hertuginne Kates London-favoritter.

Annonsørinnhold
BUCKINGHAM PALACE: Et må-se-sted på Londonlista. Foto: Tetra Images / Tetra images RF

Besøk National Portrait Gallery

Hertuginnen av Cambridge har en stor interesse for portrett og fotografi – hun studerte kunsthistorie på universitetet, og ifølge Travel + Leisure er National Portrait Gallery en av hennes favoritter. Her er det utstilt portretter av flere av Storbritannias historisk viktige og mest kjente personer. Kate har besøkt museet flere ganger og hennes første offisielle portrett er også utstilt her.

Spis på Beach Blanket Babylon

I desember ble både prins William, hertuginne Kate, prins Harry og Meghan Markle sett på Beach Blanket Babylon i Notting Hill. Vil du spise som de kongelige er det bare å bestille bord i restauranten. Om du trodde det var stive priser her, så tar du feil. Her får du dagens suppe til seks pund og hovedretter fra 15 pund. De serverer også brunch.

DANS LE NOIR: På denne restauranten spiser du i mørket. Foto: ©Dans le Noir, 2017

Vær anonym på Dans le Noir

Hos restauranten Dans le Noir sitter du i mørket og spiser, akkurat som William og Kate har gjort, ifølge Business Insider. Dette er ikke bare gøy fordi de har vært der, men du får også utfordret deg selv på en helt ny måte.

Bo på The Goring Hotel

Før William og Kate giftet seg i 2011 tilbringte Kate natten på The Goring Hotel i Westminister. Vil du bo som en kongelige kan du bestille rom her for rundt 3000 kroner natten. Om du ikke vil bruke tusenlapper på én natt kan du heller nyte et måltid i en av hotellets to restauranter – den ene med Michelinstjerne, den andre med tilbud om Afternoon Tea.

SHOPPING: Hertuginne Kate er kjent for å bruke både Topshop og Zara, så du trenger ikke blakke deg helt. Foto: Pawel Libera / Commissioned Images

Shop som de kongelige

Kate er kjent for sin flotte og elegante stil. Du ser henne ofte i britiske merker som Reiss, Jenny Packham, Temperley London og L.K. Bennett. Om klesbudsjettet ikke strekker til hos de dyrere merkene er hertuginnen også kjent for å gå i klær fra både Topshop og Zara.

Vil du kle deg som William kan du blant annet finne skjorter og dress hos Turnbull and Asser. Her finner prinsen ofte plagg, ifølge Travel + Leisure. Og trenger du noe til de minste kan du ta turen innom Gap, skriver Glamour.

Se West Minister Abbey

Du kommer ikke utenom kirken William & Kate giftet seg i 2011. Det har vært kronekirken i en årrekke og de aller fleste britiske kongelige har giftet seg her. Westminister Abbey er fantastisk vakker både utenpå og inni, og du kan stort sett besøke kirken fra mandag til lørdag året rundt.

Klikk deg frem til din drømmedestinasjon