FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

SAS kutter bonuspoeng på billigbilletter

Av Carina Hunshamar02.10.18 10:31

Del saken på:

Fra og med 1. desember er det ikke lenger mulig å opptjene bonuspoeng på de billigste billettene på turer i Skandinavia og Baltikum.

Mandag 1. oktober la SAS frem de nye satsene for opptjening av bonuspoeng. Fra og med 1. desember 2018 fjerner SAS bonusopptjening på de billigste billettene mellom Norge, Sverige og Danmark, i tillegg til at de reduserer opptjeningen av bonuspoeng på andre ruter billigste billetter, melder flybonusnettstedet FinalCall.travel.

– Prisene på flybilletter har falt kraftig de senere åpne, mens poengopptjeningen har vært den samme. Derfor synes vi det er naturlig å justere de opptjeningen på de billigste billettene, sånn at poengene følger prisen, sier Mariam Skovfoged, PR-chef for SAS i Danmark til FinalCall.

Ifølge nettstedet blir alle SAS Go Light, ungdomsbilletter og ikke fleksible billetter i SAS Go rammet av kuttene, mens bonusordningen blir fjernet på de aller billigste flyginger innen Skandinavia og Baltikum.

Skovfoged forteller at dersom man allerede har kjøpt billetter med avreise etter 1. desember, vil du fortsatt opptjene poeng som tidligere.

– Har du alt kjøpt billett, så opptjener du poeng som planlagt.

Opptjening av bonuspoeng på billettypene SAS Go og SAS Go Light reduseres kraftig. Til nå har en SAS-kunde kunnet opptjene 3000 poeng hver vei, for en reise fra Skandinavia til New York, med en Go Light billett. Fra og med 1. desember vil samme rute kun gi 200 bonuspoeng hver vei, skriver flysmart24.

Det vil si at en SAS-kunde må reise hele 50 ganger mellom Norge og USA på de billigste billettene for å samle opp nok bonuspoeng for å få en bonusreise mellom Oslo og Bergen.