SINGLE-SYKLING: I København kan du sykle sammen med andre på guidet tur.Foto: DAG FONBÆK Foto:

København for single

KØBENHAVN (VG) Selv om stadig flere av oss velger å leve alene, er det ikke så mange som reiser på ferie alene - i hvert fall ikke på storby-break. Og det har danskene tatt følgene av.

Danskene tilbyr nå single reisende muligheten til å oppleve København sammen med andre gjennom en rekke opplevelsesutflukter.

# Sykkelrundtur med guide
# Guidet rundtur til Københavns slott og palasser
# Sightseeing på Carlsberg-bryggeriet
# Besøk i studioene til Nordisk Film
# Operakveld i den nye Køben-havn-operaen
# Golf-utflukt
# Fisketur på sjøen

LES OGSÅ:
«Design-mat» på kaikanten

- Dette er et tilbud til single reisende, og ikke noe sjekke- eller spleiseopplegg, understreker pressetalsmann Henrik Thierlein i Wonderful Copenhagen. Det nye single-tilbudet har slått veldig godt an.

Men man må altså forhåndsbooke plass på nettet, enten via turistkontorets nettside: www.visitcopenhagen.com eller direkte på: www.wonderfulcopenhagen.com

Hvem synes forresten det er veldig artig kveld eller kveld å spise alene på restaurant, omgitt av forelskede par og vennegjenger som hygger seg på by'n?

Mer om København her

Da kan single-tilbudet om å spise sammen med andre alenereisende på et av Københavns mikrobryggerier være et alternativ.

«Dine with the danes» er et annet opplegg de innovative danskene har dratt i gang, der alenereisende kan komme hjem til danske familier og spise hos dem.

- Vi har prøvd å gjøre det så lett som mulig for turister å oppleve København sammen med folk som har de samme interesser, sier Ole Andersen i WoCo.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder