FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Har du hatt sex på stranden?: Hver fjerde har hatt sex på stranden

Av Mona Langset03.11.08 10:05

Del saken på:

Husker du paret som ble arrestert for å ha hatt sex på stranden i Dubai? De er langt i fra alene om å leve farlig.

Hver fjerde brite sier at de har hatt feriesex på stranden.
Fem prosent av dem er tatt på fersken, viser ny undersøkelse.

Undersøkelsen som ble gjennomført av Direct Holiday Bookings, ble offentliggjort dagen før rettsaken mot britene Vince Acors og Michelle Palmer startet i Dubai.

Last ned gratis reiseguide til Dubai her

Paret ble dømt til tre måneders fengsel for aktiviteten på stranden, men de kommer til å anke dommen.

Les mer om dommen på vg-nett:

Men mens det britiske parets historie har nådd avisoverskifter verden rundt, viser undersøkelsen til directholidaybookings.co.uk at aktiviteten de to ble dømt for langt i fra er uvanlig, melder nettstedet 4hoteliers.com.

Les mer om britene som ble dømt for strandsexher

Av de 1000 personene som deltok i internett-undersøkelsen, innrømmet 26 prosent at romantikken hadde ført til sex på stranden mens de var på ferie.

Ikke uventet var det flest unge blant de som svarte ja på spørsmålet. Av de under 30 år svarte 36 prosent at de hadde hatt sex på stranden.

Men ifølge undersøkelsen er det heller ikke slutt på erotikk i vannkanten når man blir litt mer voksen. For 19 prosent av deltakerne over 40 år svarte også at de hadde hatt sex på stranden.

Men nesten alle som deltok i undersøkelsen sier at hendelsen i Dubai vil få dem til å tenke seg om to ganger før de eventuelt gjør noe slikt igjen.

Sur svie etter søt kløe?