FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Fire spisesteder i San Diego

Av Sara Berge HolmbergAv Camilla Jorddal06.02.18 16:20 | Oppdatert: 26.04.18 11:39

Del saken på:

Solrike San Diego byr på deilig mat og drikke. Disse stedene bør du sjekke ut.

California byr på både god mat og deilige temperaturer. Like ved grensen til Mexico finner du vakre San Diego. Påvirkningen fra det meksikanske kjøkken finner du mange steder, fra tacos og fajitas til fargerike margaritas. I tillegg byr San Diego på lokale råvarer og deilige pannekaker.

Her har du fire steder du bør sjekke ut som du befinner deg i San Diego.

Richard Walker’s Pancake House

Å dra til USA uten å spise amerikanske pannekaker til frokost går nesten ikke an, og Richard Walker’s Pancake House er det perfekte frokostedet. Stemningen er avslappet og du får deilige pannekaker i alle mulige varianter.

Prøv den bakte eple-pannekaken, den er noe for seg selv! Om du ikke er av de som liker det søte får du både bacon- og potet-pannekaker, eller så du kan gå for en mer tradisjonell frokost med egg og bacon. Mulighetene er mange.

Adresse: 520 Front St., San Diego, CA 92101

Baja Beach Cafe

Du kan ikke besøke San Diego uten en tur på en strandkafé, og er det et sted du bør innom så er det Baja Beach Cafe. Her kan du sitte fra klokken åtte om morgenen til to om natten hvis du ønsker, kafeen ligger perfekt til hvis du planlegger en full dag på stranden.

Prøv en «breakfast fajita» eller omelett som du kan nyte i solen. Du bør også teste ut kafeens margaritas når du først er her. Er du på tur med vennegjengen er det «Happy hour» med «to for en» to ganger i løpet av dagen.

Adresse: 701 Thomas Ave, San Diego, CA 92109

Happy New Year! 🎉 This past year has been amazing & filled with so much love. We can't wait to see what 2018 will bring. Now let's fuel up and celebrate!🥂 #happynewyear #downtownsandiego #harvestlovesyou #harvestbythepatio

Harvest by the Patio

Dette er restauranten som gir deg en sunnere utgave av «Californian comfort food» og alt er laget på friske, lokale og bærekraftige ingredienser. Harvest brenner for sunn og vakker mat.

Her spiser du fargerike retter i fine omgivelser og du får både «Happy hour drinks» og «Happy hour food» til gitte tider. Test ut drinken «Purple Rain» med lavendel og sitron.

Adresse: 369 10th Avenue, San Diego, CA 92101

Little Lion

Hos Little Lion kan du nyte alle dagens måltider, her får du nemlig både frokost, lunsj og middag. Denne nabolagskafeen har en hyggelig atmosfære med små trebord – nesten litt som å være på en moderne kafé på landet. Er du heldig får du bord ute i solen.

Prøv hjemmelaget granola eller avokadotoasten på dagtid, og velger du å ta middagen her i stedet bør du prøve ut vegetartacoen. Her er det førstemann til mølla som gjelder, det er nemlig ikke mulig å reservere bord. Little Lion holder stengt på mandager.

Adresse: 1424 Sunset Cliffs Blvd., Point Loma, CA 92107