FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Nå kan du ta «harry-fly» til Ullared

Av Camilla Svennæs Bergland 14.07.15 12:42 | Oppdatert: 14.07.15 15:17

Del saken på:

Handleglade nordmenn kan nå slippe bilturen over grensen.

Med en besøkstall på rundt fem millioner håper kjøpesenteret Gekås Ullared på enda mer vekst, når de nå har inngått et samarbeid med reisebyrået Let's Travel i Norge.

Kjøpeglade nordmenn kan fly til det svenske shopping-paradiset og meske seg i billigvarer.

– Etter en kjempesuksess for premierelanseringen av Ullaredsflyet fra Stavanger, hvor vi solgte ut to fulle fly på under to døgn, lanserer vi i dag i samarbeid med Gekås Ullared direktefly fra Bergen, Trondheim og Tromsø, sier daglig leder i Let's Travel Jun Bjørbekk til VG.

Les også: Harryhandel fortsatt populært

Og er du en av de rundt 200.000 norske TV-seerne som har latt deg sjarmere av Ola-Conny, som er fast inventar i den populære TV-serien, ja så skal du ikke se bort ifra at han også tar seg turen.

– Vi setter opp et direkte fly fra Bergen den 19. oktober. På premiereflygingen er selvfølgelig kjendisen Ola-Conny med om bord, sier Bjørbekk.

30 kilo bagasje

Ifølge Bjørbekk er det rundt 130.000 nordmenn som besøker varehuset hvert år.

– Vi ser frem til å ta imot mange handleglade nordmenn, sier konserndirektør i Gekås/Ullared, Jan Wallberg, i en pressemelding.

Les også: Kjørte limousin til harryhandelen

21. oktober følger direkteflygingen fra Trondheim, og to dager senere, 23. oktober settes det opp direkte fly fra Tromsø.

– De fleste som besøker shoppingsenteret kommer jo fra Østlandet, men nå får også resten av Norge mulighet til å ta seg en handletur.

I pakketuren fra reisebyrået får man fly tur-retur, samt en overnatting på hotell eller campingplass. Flyet lander på Halmstad lufthavn, ca. 45 minutter unna shoppingsenteret, og reiseoperatøren sørger for transport. Prisene begynner på 1999 kroner, forteller Bjørbekk.

– Man trenger heller ikke bekymre seg for bagasjen, for det er 30 kilo inkludert, pluss en håndbagasje, sier hun.