FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

... og Ellen vil dele sitt paradis med deg

22.06.02 08:00 | Oppdatert: 25.02.03 13:27

  Del saken på:

  Ellen har funnet sitt paradis. Nå vil hun dele det med deg. I begynnelsen av juni åpnet hun for salg av boliger på Kreta.

  Snart er det mulig å realisere drømmen om et eget sted på ferieøya for 11 000 til 14 000 kroner kvadratmeteren bygget etter EU-standard.
  Fem mål olivenlund i skråningen ovenfor landsbyen Pigi på Kreta skal bli en skandinavisk landsby på 160 boligenheter for solhungrige, sjelefrosne nordmenn.

  - De trodde det hadde tippa for meg når jeg forlangte varmekabler i gulv, sier Ellen med et flir. Bak en kretisk fasade vil hun ha skandinavisk innhold, som hun uttrykker det.

  Ellens «Kreta-eventyr» startet da hun egentlig dro til Kreta for å få igjen pusten. Slaraffenlivet varte i 14 dager - knapt - så var hun i gang igjen.

  - Jeg så nisje-muligheter overalt. Denne øya er jo helt utrolig.

  Ellen så at hun kunne skreddersy turopplegg. Ikke i konkurranse med reisebyråene, men i tillegg til dem. Hun byr for eksempel på treningsleirer for fotballklubber, urteplukking, vandreturer på øya, fjellsykling og fjellklatring, ridning med guide. Og vil du giftes, fikser Ellen bryllupet ditt i en vernet bysantinsk kirke fra 1200-tallet med full fest i landsbyen Roustika etterpå, gjerne tre dager til ende.