FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Kjøper kjempehotell i St. Petersburg

23.11.06 20:12

Del saken på:

Wenaas-gruppen fra Måndalen i Møre og Romsdal har overtatt Hotel Pribaltiyskaya i St. Petersburg. Hotellet har 1.200 rom og er ett av Europas største.

Wenaas-gruppen har i tre år arbeidet aktivt i St. Petersburg og Russland for å bygge opp en hotellportefølje. Etter overtakelsen av Pribaltiyskaya har de fire hoteller i Russland - tre i St. Petersburg og ett i Murmansk. Gruppen er den desidert største hotelleieren i St. Petersburg.

- Vi bekrefter med denne investeringen vår strategiske beslutning om å være en seriøs og langsiktig investor i St. Petersburg, med ønske om å ta del i utviklingen av hotellnæringen i byen, sier hotellkonge Lars Wenaas til Romsdals Budstikke.

Wenaas er full av lovord om det nyanskaffede hotellet.

- Dette er en framstående bygning og blant de mest kjente hotellene i St. Petersburg. Det ligger fint til mot Finskebukta, like utenfor sentrum av byen. Med på kjøpet får vi også et stort badeland og et spaanlegg som ligger i tilknytning til hotellet, sier han.

Det er inngått en langsiktig managementavtale med Rezidor Hotel Group, tidligere Rezidor SAS. Hotellet vil bli et Park Inn-Hotell. (©NTB)