FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Norwegian har lansert digitalt temperaturkart

Av Camilla Jorddal11.06.18 16:22

Del saken på:

Nå kan du finne ditt reisemål basert på temperaturer.

Norwegian har nemlig lansert et digitalt temperaturkart som gjør at du kan stille inn ønsket temperatur for ferien din og få opp alternative reisedestinasjoner.

Temperaturene finner du under «Rutekart»-funksjonen på flyselskapets nettside.

Temperaturmåler

Condé Nast Traveler mener temperaturfunksjonen er et strålende reisetriks. Med et par enkle klikk gjør kartet det mulig å finne de beste temperaturene uansett tid på året. Temperaturene starter på 15 minusgrader og går opp til 30 grader.

Tonje Næss, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, forteller til VG reise at de bruker gjennomsnittstemperaturer fra 2011 til 2016, basert på data fra Climatic Research Unit, for å beregne temperaturen på de forskjellige destinasjonene. Søkefunksjonen har også flere filtre som gjør det mulig å finne destinasjoner på bakgrunn av for eksempel pris, måned eller type ferie.

Alle destinasjoner tilgjengelig

Næss forteller at kartet har vært tilgjengelig på nettsidene en stund, men at en fullversjonen av det digitale kartet ble lansert i midten av mai.

– Det er flere hundre tusen som bruker kartet i løpet av en måned, både til inspirasjon og for å bestille sin neste reise.

Du finner temperaturene i rutekartet på Norwegians nettside. Her ligger alle destinasjonene Norwegian flyr til og nye destinasjoner legges automatisk til når de legges ut for salg.

I en pressemelding sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl at å tilby kundene en søkefunksjon basert på temperatur gjør det enkelt for kundene å finne det de leter etter, samtidig som de blir inspirert til å finne nye reisemål de kanskje ikke har tenkt på.