FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Med rumpa bar på bar

Av Geir Arne Kippernes06.10.09 12:43 | Oppdatert: 06.10.09 14:16

Del saken på:

(VG Nett) Et nytt konsept har skapt stor ståhei i Melbourne. På The Naked Brunch henger klærne igjen på gangen når det spises for fulle mugger.

Ny naken-bar på stumpene løs i Melbourne

Det gikk på stumpene løs da et 20-talls diktere, musikere og andre kunsterne møtte opp i bare nettoen for å spise brunch på Bebida café i Fitzroy i Melbourne. Nakenstuntet ble arrangert i forbindelse med den årlige Melbourne Fringe-festivalen.

Les også:Påkledd turist skapte kaos på nakenhotell

Fikk ideen en varm aprildag

Det var 33 år gamle Natalie Bak fra Brisbane som står bak nakenbrunsjen. Den ville ideen om å ha muligheten til å spise i Adam og Evas drakt fikk hun da hun var ute og spiste en varm dag i april.

- Dette er første gangen jeg noensinne har gjort noe sånt. Jeg har blitt skikkelig inspirert av alle de fantastiske menneskene som har støttet meg, sier Bak til AAP.

- Dette er en hyllest menneskekroppen, men fremfor alt handler det om artister som er villig til å eksponere seg selv, sier Bak, som selv stilte naken opp på brunsjen.

Hun understreker riktignok at hun ikke er nudist.

Les også:Nakensøndag på treningssenter

Saken fortsetter under bildet


Naken kokk

Ikledd bare et forkle, får cafeeier Stuart Lucca-Pope sving på sakene på kjøkkenet.

- Jeg har alltid vært opptatt av å presse grenser. Det var en varm sommerdag hun fremla ideen for meg. Da virket det som en gode idé, sier den nakne kokken.

Les også:Sommerkåte nudister i sexorgier på stranda