FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Fem romantiske hoteller

Av Camilla JorddalAv Erik Valebrokk14.02.18 08:43 | Oppdatert: 26.04.18 10:39

Del saken på:

I et hav av hoteller er det ikke alltid like enkelt å skulle booke par-turen. Vi viser deg fem romantiske hoteller som byr på romantiske opplevelser.

Å pleie parforholdet litt ekstra er viktig, og en kjærestetur til for eksempel en europeisk by er svært hyggelig. For å sette stemningen fra første stund kan du booke deg inn på et av disse romantiske hotellene.

Her er fem romantiske hoteller du kan bo på.

Hotel Podewils i Gdansk

Hotell-søkesiden Hotels.com trekker fram Gdansk som et rimelig alternativ for deg som ønsker å overraske din kjære med en romantisk weekend-tur. Hos Hotel Podewils bor du i et ombygd slott som sender tankene tilbake til gamle, romantiske eventyr. Her er veggene kledd med romantiske blomstertapeter og for litt ekstra velvære kan du nyte litt tid i badstuen. Hotellet ligger flott til like ved gamlebyen og marinaen.

Only You Boutique Hotel Madrid i Madrid

Madrid er en vakker by som gjerne kommer i skyggen av Barcelona, men skal du på romantisk tur med kjæresten er byen som er kjent for sine mange takterrasser et flott valg. Et glass musserende i solnedgangen på et av byens mange tak er midt i blinken for deg og din kjære. Only You Boutique Hotel Madrid er trukket fram av The Telegraph som et av Madrids ti mest romantiske hoteller. Hotellet ligger i et tidligere palass med buede vinduer og franske balkonger. Beliggenheten er også et flott utgangspunkt for en herlig langweekend, og restaurant trenger du ikke lete etter – spisesalen blir nemlig forvandlet til en romantisk tapasrestaurant om kvelden, skriver The Telegraph.

Four Seasons Resort Koh Samui i Thailand

Hotellet i Thailand har ja-garanti på frierier ifølge Travel + Leisure. De skriver at Four Seasons Resort Koh Samui aldri har hatt en gjest som har sagt nei til et frieri, og leserne deres er enig. Her kan du spise middag med havutsikt, nyte solnedgangsmassasje og private utflukter. Dette er et skikkelig luksusalternativ, men om du skal fri og stoler på ja-garantien er en natt her kanskje verdt pengene. Strekker ikke budsjettet til er det nok av andre alternativer i Thailand, og en natt eller to med luksus kan fint kombineres med rimelige alternativer for resten av turen.

Dorsia i Gøteborg

Om du vil komme deg ut av landet for å feire kjærligheten uten å reise langt er Gøteborg er flott alternativ. Gøteborg har flere hyggelige nabolag og intime spisesteder som gir rom for romantikk. Hotellet du kan bo på for å sette prikken over i-en i romantikk er Dorsia. Dette boutiquehotellet er som fra en annen tid med art deco-møbler og plysjdetaljer, i tillegg er hotellet kledd i rosa og lilla – her settes stemningen fra første stund.

Adresse: Trädgårdsgatan 6

Hotel Londres Eiffel i Paris

Paris regnes som en av verdens mest romantiske byer. Byen er full av romantiske restauranter og vakre blomsterforretninger, en spasertur langs Seinen hånd i hånd er heller ikke feil. Hos Hotel Londres Eiffel har du utsikt til Eiffeltårnet fra rommene i sjette etasje. Å våkne opp til synet av tårnet på firestjernes hotellet er fantastisk, og å legge seg til det glitrende lysshowet er også en fin opplevelse.

Adresse: 1 rue Augereau