FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Romantisk avkobling i kjendis-stil

Av Malene Emilie Rustad13.04.18 15:55 | Oppdatert: 17.04.18 22:32

Del saken på:

Skal du på luksustur med kjæresten? Sjekk hvordan Kourtney Kardashian gjør det.

Vi har tidligere skrevet om luksusferiene til Kardashian-klanen. For en ukes tid siden var reality-kjendis og storesøster i flokken Kourtney Kardashian på luksustur med kjæresten Younes Bendjima.

Denne gangen på luksushotellet Amanyara Resort på Turks- og Caicosøyene, skriver E! News. Hotellkjeden Aman er kjent for å sine luksusresorter rundt om i hele verden.

Turks- og Caicosøyene er to øygrupper i Atlanterhavet, sørøst for Bahamas og nordvest for Puerto Rico. Til sammen utgjør de 40 øyer og har 50.000 innbyggerene. Turismen er særlig utbredt på noen av de større Caicosøyene, hvor luksusresorts og vakre strender ligger side om side.

På øyene kan du kjøre firehjuling mellom forskjellige strender eller dra på båttur mellom de forskjellige øyene. Aktiviteter som dykking, snorkling og vannscooter er populære måter å bedrive dagene på.

Skjermet fra omverden skiller Amanyara Resort seg ut og er mer som en privat klubb, enn et luksusresort. Et perfekt sted for kjendiser som er lei av offentligheten med andre ord. E! News skriver at paret sjekket inn på en privat villa på femstjerners hotellet i fem dager før de dro tilbake til hjemstedet i Los Angeles. Paret bodde i en privat villa med utsikt over en dam og med privat svømmebasseng og egen kokk.

Her bor du

For et mer budsjettvennlig alternativ på Turks & Caicosøyene har vi funnet disse to alternativene:

Aloe Ville, Providenciales

På en av de mer kjente øyene Providenciales finner du Aloe Ville, et enklere hotell for deg som ikke trenger overdådig luksus. Her får du utendørs svømmebasseng og hage, samt terasse med sjøutsikt på rommene, garderobe og flatskjerm.

Pris: dobbeltrom med sjøutsikt koster rundt 2100 kroner.

Point Grace, Providenciales

Dette hotellet er et femstjerners hotell og kostbart - men mye rimeligere enn de fleste resorter. Unn deg luksus på dette hotellet hvis du har spart opp en stund. Her får du alt du kan tenke deg av spa, mat og avkobling. Hotellet ligger rett ved vannet og 15 minutter unna flyplassen.

Pris: en suite for to personer koster fra 4600 kroner natten.

Slik reiser du

Du kommer deg til øyene med en 90-minutters flytur fra Miami.