FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Fordelaktig camping i Europa

10.01.03 15:16 | Oppdatert: 25.02.03 13:14

  Del saken på:

  LILLESTRØM (VG Nett) Med Camping Cheque-ordningen kan norske campingferierende i Europa i år spare penger.

  I år er også Norge med i "camping-sjekk"-ordningen som lover fordelaktige priser på 331 campingplasser i 17 europeiske land. Hver Camping Cheque koster 99,50 kroner, uansett land, og inkluderer en overnatting for to personer, standplass til bil, campingvogn, telt eller autocamper, eltilslutning, bad og hund.

  - Dette er et interessant tilbud til våre medlemmer, men en behøver ikke være medlem for å kunne nyttiggjøre seg tilbudet, sier organisasjonssekretær Åge Ødegård i Norsk Caravanclub som selger sjekkene og campingoversikten i Norge.

  Annonsørinnhold

  Lavsesong

  Sjekkene kan imidlertid "bare" brukes i lavsesong, som varierer fra land til land.

  - De fleste land har en måned høysesong om sommeren, men deler av juli-måneden kan gjelde likevel flere steder. I land som Frankrike, Italia og Spania begynner sesongen ofte ikke før midten av juli, og det gjør det mulig for scandinavere å dra fordeler av denne ordningen, sier Camilla Dvinge som er scandinavia-agent for Camping Cheque.

  Konseptet startet for fem år siden i Frankrike. I fjor ble det solgt 600.000 sjekker i Europa og dermed foretatt 1,2 millioner overnattinger.

  Les mer på:
  Norsk Caravanclub
  Campingcheque.com

  Klikk deg frem til din drømmedestinasjon