FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

- Her er verdens minste barer

Av Hege Lyngved Odinsen16.05.11 09:16

Del saken på:

(VG Nett) Til tross for små lokaler er det stor stemning på verdens minste barer.

Det er reisemagasinet BudgetTravel som har gjennomført kåringen av det de mener er de minste og mest sjarmerende barlokalene du kan havne i.

At England har fått to navn på denne listen overrasker neppe noen. The Nutshell i Suffolk serverte sin første øl allerede i 1867 og her er det bare plass til 20 av gangen i det trange lokalet. Ølet kommer stort sett på flaske, og her får du også det lokale ølet Greene King IPA. Interøret er ikke for sarte sjeler, her står utstoppede dyr utstilt og i taket henger en katt som skal være fire hundre år gammel.

LES OGSÅ: Her er Oslos beste puber, barer og nattklubber

Den andre engelske puben er The Rake i London. Selv om puben er liten skal den ha et av de største utvalgene av øl i byen. Det er lite annet å spise her utenom vanlig barsnack, men skulle du få lyst på dessert anbefales det å bestille Cookie Beer, inspirert av en belgisk oppskrift, skriver BudgetTravel.

Det finnes én europeisk bar til på denne listen, og det er Sta Maria i Grisons i Sveits. Baren omtales som den minste whiskey-baren på jord, og her er det 204 whiskeyer å velge mellom.

FØLG VG REISE PÅ FACEBOOK!

Kåringen er ikke rangert, men nettstedet har trukket frem en oversikt på totalt ti stykker.

Se hele lista hos BudgetTravel.com HER!

HAR DU EN BRA BAR Å ANBEFALE? Fortell oss hvorfor og del ditt reisetips med VG Netts lesere nederst i saken!