FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Sol og varme i påskeferien

Av Camilla Jorddal22.03.18 14:12

Del saken på:

Ut av landet i påsken? Her er det ledige reiser.

Det har vært en lang vinter og onsdag skrev VG om hva vi kan forvente av påskeværet. Selv om det ikke blir fullt så kaldt som ukene med sibirkulde er det ikke fulle solskinnsdager og deilige vårtemperaturer heller. Så vil du ha varme på kroppen og fregner på nesen kan en liten utenlandsreise redde påsken.

Her er reisene du kan hoppe på nå.

Arena Dorada på Lanzarote: Avreise med TUI 23. mars fra Oslo

I Puerto del Carmen, hvor hotellet ligger, er Lanzarotes største ferieby. Her kan du nyte turer langs strandpromenaden, ligge på stranden og utforske restaurantene, barene og butikkene. Her er det noe for alle. Lanzarote kalles gjerne «den stilrene øya» og arkitekturen er kjent for å være harmonisk i fargene, så her er det bare å nyte den vakre øya. Vil du utforske flere av Kanariøyene på samme tur kan du bli med på båttur til naboøyene Fuerteventura og La Graciosa.

Pris: 9898 per person for fly og hotell, åtte dager

Torremolinos i Spania: Avreise 23. mars med Solia fra Oslo

Her bor du på strandpromenaden i Torremolinos med havutsikt. Nyt late dager på den brede sandstranden eller slapp av ved bassenget på hotellet. Her er de mange restauranter og barer i nærområdet. Er du glad i golf finnes det rundt 50 golfbaner her. Skulle det friste med en tur til en større by er du ikke langt unna Malaga, Marbella er også kun en kort kjøretur unna.

Pris: 7399 per person for fly og hotell, en uke

Balcon del Mar TTT+ på Gran Canaria: Avreise med TUI 24. mars fra Ålesund, Molde og Tromsø

Puerto Rico ligger syd på Gran Canaria. Her finner du vakre strender og i sentrum finner du kjøpesenter med shoppingmuligheter, restauranter og utesteder. Puerto Rico er også det perfekte utgangspunkt for tur med båt til Puerto de Mogán og Arguineguín. Her kan du også besøke økologiske gårder og bli med på prøvesmaking av for eksempel olivenolje.

Pris: 9498 per person fra Ålesund, 10.098 fra Molde og 10.298 fra Tromsø for fly og hotell, 15 dager

Novum Garden Hotel i Side: Avreise 24. mars med Tyrkiareiser fra Oslo

Her bor du et lite stykke utenfor Side i Tyrkia i frodige omgivelser. Om du ikke vil legge ved bassenget hele dagen har du 350 meter til stranden. Hotellet har også tilgang på spa om det skulle friste. Ellers byr Side på langgrunne strender og regnes som et paradis for barnefamilier. Side er variert og byr på alt fra gamle bymurer og restene av det antikke Apollon-tempelet til shopping og juicebarer.

Pris: 10.297 per personer for fly og hotell, åtte dager

Palma de Mallorca på Mallorca: Avreise 24. mars med Ving fra Oslo

Palma, hovedstaden på Mallorca, er som en storby i miniatyr og kalles gjerne «Lille-Barcelona». En sjarmerende by med mye historie. Besøk katedralen Sa Seu og nyt en lunsj på en strandrestaurant i solen. Ellers byr Mallorca på stor variasjon. Utforsk de vakre strendene i øst, fjellandskapet i vest, nattelivet i sør eller velg base i det barnevennlige nord.

Pris: 9895 per person for fly og hotell, 15 dager

Caybeach Caleta på Fuerteventura: Avreise med Apollo 29. mars fra Oslo

Fuerteventura er et paradis for deg som ønsker en aktiv reise kombinert med behagelige dager på stranden. Her kan du teste surfing, kiting og windsurfing, eller ta deg en tur på toppen av et øyas vulkankratere. Det serveres nydelig sjømat på øya restauranter og i Corralejo er det også mulighet for litt shopping.

Pris: 5798 per person for fly og hotell, en uke

Listen er satt sammen av VG reise på grunnlag av data om ledige restplass-reiser. Prisene er sjekket torsdag 22. mars hos de aktuelle reiseselskapene.