GÅ TURER I FJELLET: Du trenger ikke å dra langt for å få romantikken til å blomstre, du trenger bare å ta turen til Vestlandet. Foto: Kotenko Oleksandr / Shutterstock / NTB scanpix

Romantiske hoteller for kjæresteferien

Enten dere er nyforelsket, skal på bryllupsreise, eller en koselig valentinestur, er disse fem hotellene perfekte for kjærestepar.

Det er alltid hyggelig å kunne slappe av sammen med den du er glad i. Om dere liker turer i fjellet, eller vil kose dere på en hvit strand, så vil du finne det på et av disse hotellene. Pakk koffertene og ta med deg din kjære på en romantisk ferie.

Romantisk fjordfrokost

Dra tilbake i tid og se utover Sognefjorden i Aurland. Gjennom flere generasjoner har familien Ohnstad-Stigen tatt imot gjester på Vangsgaarden Gjestgiveri.

Skal du på kjærlighetsferie? Ta parforholdet til nye høyder

Familien har tatt vare på tradisjoner som strekker seg helt tilbake til 1700-tallet. Hotellet er omkranset av høye fjell og vakker natur, og består av flere hotellrom og seks rorbuer.

Her kan du og din kjære nyte livet i ekte norsk natur. Noen av hotellrommene har utsikt over Aurlandsfjorden, mens de andre vender mot hotellhagen. Rorbuene har balkong over fjorden.

Hotellet ligger en kort kjøretur unna utkikkspunktet Stegastein. Utkikkspunktet ligger 650 meter over fjorden.

Pris: Oppholdet koster fra mellom kroner 1250 til 2000 kroner natten.

Kos dere på en gresk øy

Hotellet Greco Philia ligger på klippen over Elia-stranden på den idylliske greske øyen Mykonos, og er det perfekte hotellet for kjærestepar.

Kos dere med forfriskende drinker ved bassengkanten eller nyt en dag på spa. Hotellet tilbyr en rekke suiter og villaer med utsikt over vannet.

Pris: Et rom koster fra 4124 kroner natten.

Ohio er for kjærester

Ta turen til Ohio i USA. Hotellet The Belamere Suites i Perrysburg i Ohio ble kåret av Tripadvisor til det mest romantiske hotellet i USA i 2018. Hotellet åpnet i 2003. Ifølge The HuffPost byr hotellet på privat, stearinbelyst, innendørsbasseng, massasjedusj og boblekar for to.

– Vi tror vi ble kåret til det mest romantiske hotellet i USA på grunn av alle de gode minnene par kan dele for livet, sier The Blamere Suites hotelleier John Kranjec til HuffPost.

Pris: Et rom koster fra 1951 kroner natten, men ifølge HuffPost er den billigste måneden mars. Da ligger prisene på rundt 1781 kroner natten.

Romantiske Paris

Når man tenker på romantiske destinasjoner, er Paris ofte det første stedet man tenker på. Det er kanskje ikke så rart, når et av hotellene deres er kåret av Tripadvisor til det aller mest romantiske hotellet i verden 2018.

Trenger mer inspirasjon? Flere romantiske hoteller

Maison Souquet ligger i bydelen Montmartre i Paris. Hotellet har ekte romantisk Belle Époque-innredning, og hvert av de 20 hotellrommene er unikt innredet.

Her venter senger dekke av et regn av roseblader, spa for to og et deilig basseng.

Pris: Et rom koster fra 5162 kroner natten.

Vakre Bali

Ta med kjæresten til vakre Bali for en uforglemmelig ferietur på Jamahal Private Resort og Spa. Hotellet ligger knappe 400 meter fra vakre Jimbaran Beach.

Hotellet er perfekt enten dere skal på bryllupsreise eller bare ønsker å være sammen i romantiske omgivelser.

Her kan dere svømme i bassenget, sole dere ved strandkanten og få avslappende spabehandlinger.

Pris: Et rom koster fra 2231 kroner natten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder