FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Nektes vektløs sex i rommet

Av Dag Fonbæk 03.10.08 11:49 | Oppdatert: 03.10.08 13:01

Del saken på:

«Sex in space» kunne sikkert blitt en klikkvinner på You Tube, om produksjonsselskapet bak sexvideoen hadde fått ja av Virgin(!) til å filme vektløse sexscener i rommet.

Men nei, Richard Branson & co. ville ikke ta skrittet helt ut.I første omgang må derfor sexfilm-planene legges på is.

Turistene inntar rommet.Les mer på VG Nett

Virgin Galactic, Richard Bransons selskap som planlegger å ta rike turister på tur ut i rommet alt fra neste år eller 2010, har avslått et tilbud på 1 million dollar fra en ikke-identifisert sexfilm-produsent som ønsker å filme sexscener med et par i vektløs tilstand laaaangt der ute i atmosfæren.

«Mye penger»...

- Det er mye penger, men jeg er redd vi må avslå tilbudet, sier Will Whitehorn, president i Virgin Galactic.

Tror på 15 000 romturister i 2020.Les mer her

Det var under en internasjonal konferanse om romturisme denne uken at Virgin fortalte om den originale forespørselen. Hvem som ønsket å gjøre det luftige sexfilm-stuntet vil de imidlertid ikke ut med, skriver Space.com.

Fem vektløse minutter

Virgin Galactic, som er et underselskap av Richard Bransons Virgin Group, planlegger å tilby rike turister fem minutter i vektløs tilstand under sine himmelferder med White Knight allerede om et år eller to.

Ler mer om romturisme her.

Selskapet skal ha svidd av 100 millioner dollar på romturist-prosjektet sitt, bl.a. til testing og utvikling i Mojave-ørkenen, som forøvrig er full av kasserte og bortsatte fly, og nærmest framstår som verdens størst fly-kirkegård.

200 000 dollar for en tur

Prisen for snarturen ut i rommet er ca 200 000 dollar, altså over en million kroner. 280 romsugne rikinger har innbetalt over 40 millioner dollar i depositum for å bli blant verdens første romturister.

Men sexen må de altså vente med til de er vel nede på landjorda igjen.