FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Skrikende treåring gjorde kvinne døv på fly

Av Sol Gabrielle Larsen20.07.10 18:33 | Oppdatert: 21.07.10 19:03

  Del saken på:

  (VG Nett) En tre år gammel gutt skal ha lent seg mot Jean Barnard (67) under en flytur og skreket så høyt at blodet fløt ut av ørene til kvinnen.

  ..nå går hun til sak mot flyselskapet

  Drømmeferien til Australia og New Zealand utviklet seg raskt til et mareritt for Barnard da hun gikk om bord i flyet som skulle ta henne til Alice Springs i januar i fjor.

  LES OGSÅ:Dette gjør oss forbanna under flyturen

  For ved siden av henne satt en tre år gammel gutt som åpenbart må ha vært i dårlig humør. Da han skrek, gjorde han det til gangs, melder news.com.au.

  -Hadde det ikke vært for at trommehinnen min eksploderte, hadde jeg dratt gutten ut av morens armer og trampet han ihjel, skal Barnard skrevet i en mail til flyselskapet i etterkant av hendelsen, ifølge news.com.au.

  -Uutholdelig smerte

  Barnard ble hjulpet ut av flyet og brakt til sykehus.

  -Smerten var så uutholdelig at jeg ikke en gang visste at jeg var døv, skal 67-åringen ha sagt.

  SE BILDER:Dette irriterer oss mest

  Den amerikanske kvinnen har saksøkt flyselskapet etter at hun skal ha fått alvorlige og permanente skader, inkludert hørselstap etter hendelsen. I tillegg har hun søkt om erstatning for fysiske og psykiske lidelser, medisinske utgifter og tap av inntjeningsevne.

  -Hørselskader i forkant

  Men ifølge flyseskapet skal Barnhard også hatt hørselskader i forkant av flyturen.

  -Flyvertinnene kan ikke forutsi når et barn om bord i et fly er i ferd med å skrike. Det finnes ikke bevis for at barnet skrek i terminalen, eller om bord i flyet i forkant av hendelsen, skriver selskapet.

  LES OGSÅ:Slik reiser du med små barn

  De stridende partene skal derimot ha kommet fram til et "konfidensielt forlik". Flyselskapet Qantas nekter å svare på om dette inkluderer erstatning til Barnard.