FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Bangkoks mest spesielle kafé

Av Camilla Jorddal13.07.18 15:11

Del saken på:

«Jeg dør etter en kaffe» får en ny betydning på denne kafeen i Thailand.

Hos Kid Mai Death Awerness Cafe i Bangkok kan du drikke kaffen din i et lokale litt utenom det vanlige, her er nemlig temaet døden.

Dette er kanskje ikke kafeen for alle og enhver, men hos Kid Mai Death Awerness Cafe får du i hvert fall en litt annerledes kaféopplevelse.

Rabatt for å ligge i kiste

En bisarr kafé hvor kundene oppfordres til å konfrontere sin egen dødelighet ved å ligge i kister, skriver australske News.com.au.

Kafeen er det siste prosjektet til professor Dr Veeranut Rojanaprapa, som er direktør for Kid-Mai-senteret, skriver Lonely Planet. Hans ønske er at folk skal ha mer bevissthet om døden, noe som ifølge forskningen hans minsker grådighet og sinne, skriver Daily Mail. Veeranut Rojanaprapa mener kisteopplevelsen er spesielt bra for dagens teknologiavhengige ungdom, han mener det å ligge i kisten kan få de til å tenke over sine egne liv. Legger du deg i kisten vil du også få 10 prosent rabatt.

Med kafeen håper han at folk vil begynne å feire livet.

Morbide navn på drikker

Lokalt er innredet i sort og grått og med skjellet på utstilling. Det likner litt på et begravelsesbyrå, skriver Lonely Planet.

På menyen finner du blant annet kaffedrikker som «One Year Left»-latte, «One Month Left»-mocca og «Last Day»-espresso. De mest populære drikkene derimot er de søtere isdrikkene «Born», «Elder», «Death» og «Painful», skriver CNN. I tillegg serveres det blant annet skjelettformet snacks.

Adresse: 1191 Phaholyothin Road Phayathai