GRAND HOTEL TREMEZZO: Her kan du bade i Lake Como. Foto: ph.tommy.picone / Grand Hotel Tremezzo

Drøm deg bort: Fantastiske bassenger

Drømmer du om å ta et bad i særdeles skjønne omgivelser? Vi har samlet en knippe deilige bassenger med inspirasjonsgaranti.

Når vi er inne i årets aller mørkeste årstid er det lov å drømme seg bort til en deilig og varm feriedestinasjon. Og hva slår vel følelsen av å flyte rundt i et fantastisk basseng?

Derfor har vi samlet noen av verdens aller flotteste – slik at du kan drømme, eller kanskje til og med finne inspirasjon til den neste ferien din.

les også

Oppfyll luksusferiedrømmen på Sri Lanka

Te habrias imaginado alguna vez tener la opción de bañarte en una piscina con el agua de color rojo y con vistas a una playa privada? En Tailandia al hotel “The library” eso es posible. Un complejo con servicios y instalaciones de alta gama, con un restaurante de primera clase, con suites espectaculares, piscinas privadas, un gran centro de fitness y múltiples exclusividades y a tan solo 2,7km del aeropuerto de Samui. It’s amazing😍

Koh Samui: The Library

Hvorfor nøye seg med blått vann om man kan ha rødt? Og ikke nok med det, fargen på vannet i dette bassenget i Thailand forandrer seg avhengig av når på dagen det er.

Tibet: St. Regis resort

Har du noensinne drømt om å svømme i «gull»? Da har du sjansen i det som kalles Gold Energy Pool. Her er vannet saltet og varmet opp til 28–32 garder for den perfekte komforten. Absolutt en opplevelse for alle som ønsker litt ekstra glitter i hverdagen.

AMANGIRI: Vi sier ikke nei til en dukkert i dette bassenget. Foto: Amangiri

Utah: Amangiri

Bassenget hos Amangiri i Utah smelter sammen med de vakre omgivelsene. Landskapet er ekstra vakkert ved solnedgang, så her er det bare å nyte synet, dette er ikke noe en får oppleve hver dag.

ITALIA: Basseng i en innsjø, hvorfor ikke? Foto: ph.tommy.picone / Grand Hotel Tremezzo

Comosjøen, Italia: Grand Hotel Tremezzo

Hos Grand Hotel Tremezzo kan du få følelsen av å svømme i Comosjøen uten å faktisk forlate hotellet, hotellet har nemlig et basseng i innsjøen. Hotellet har også to andre bassenger.

MARINA BAY SANDS: Svøm med skyskrapere som bakteppe. Foto: Göran Bohlin, VG

Singapore: Marina Bay Sands

Takterrasse-bassenget i 57. etasje på Marina Bay Sands i Singapore gir deg kanskje den beste utsikten over byen. Nyt byens skyskraper både morgen og kveld. Bassenget er dessverre kun tilgjengelig for hotellgjester.

SANTORINI: Fra Fanari Villas har du utsikt til verdens vakreste solnedgang. Foto: FANARI VILLAS

Santorini: Fanari Villas

Skal du på tur med kjæresten til Santorini er det ikke et mer romantisk sted å bo enn i Oia. Hos Fanari Villas har du utsikt over kalderaen, Thirasia og det som er regnet for å være verdens vakreste solnedgang.

Barcelona: Hotel Arts Barcelona

Det nye evighetsbassenget og terrassen på Hotel Arts Barcelona er verdt turen til Barcelona alene. Fra bassenget har du utsikt til Frank Gehry’s kjente skulptur «El Peix».

LAUCALA ISLAND: Dette bassenget drømmer vi om. Foto: Laucala Island Photographer

Fiji: Laucala Island

Denne Fiji-øya er gjort om til en komplett luksusresort, med et av de mest Instagram-vennlige bassengene vi har sett. Lukk øynene mens du tar en imaginær undervannssalto i dette bassenget.

HØYT OPP: Fra bassenget hos Hotel Indigo kan du se på gatelivet under deg. Foto: Hotel Indigo

Hong Kong: Hotel Indigo

Dette bassenget er ikke for deg med høydeskrekk! Det stikker nemlig ut fra 29. etasje, og med gjennomsiktig bunn kan du kikke ned på gatelivet i Hong Kong mens du svømmer.

SVEITS: Bo på The Cambrian i alpene. Foto: The Cambrian Adelboden

Sveits: The Cambrian Hotel Adelboden & Spa

Er du som fjellgeitene og liker deg godt i høyden er kanskje dette bassenget med utsikt til de sveitsiske alpene være det du drømmer om. Kikk ut over snødekte fjelltopper mens du selv får varmen fra det deilige bassenget. Fint både sommer og vinter.

India: The Oberoi Villas, Udaipur

Ettersom vi er i inspirasjonsmodus, er det vanskelig ikke å nevne dette turkise drømmebassenget – som en selvsagt kun har tilgang til om en bor i en av de svindyre suitene. Men det er da lov å drømme!

BAHAMAS: Atlantis Paradise Island har noe for alle. Foto: GeorgeKamper.com

Bahamas: Atlantis Paradise Island

Kjenner du at du kjeder deg bare av bare tanken på å flyte rundt i et basseng uten noe action, da er det kanskje denne vannsklien på Bahamas du bør se for deg når du lukker øynene.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder