FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Danmarks kuleste hotell

Av Camilla Jorddal17.06.18 20:14

Del saken på:

Det finnes mange flotte hoteller du kan bo på, men dette i København må være et av Europas råeste.

Tidligere har vi skrevet om det vakre skjellhuset i Mexico, og verdens høyeste hotell i Dubai. Nå står et av kanskje verdens kuleste retreats for tur.

The Krane i København er et hotell litt utenom det vanlige.

Internasjonal omtale

Den tidligere kullkranen i Nordhavn i København er i dag gjort om til et privat retreat for to og er blitt omtalt av blant annet The Telegraph, Condé Nast Traveler og Daily Mail. Her har danskene tatt den industrielle trenden til et nytt nivå.

The Krane består av resepsjonsområde på bakkeplan, et møterom kalt «Glassboksen» i første etasje og spa og terrasse i andre etasje. På toppen er det lounge og en egen terrasse. Interiøret er helsort, og møblene er selvfølgelig dansk design.

Københavns nyeste bydel

The Krane ligger i Nordhavn – like ved Østerbro, en relativt ny bydel i København. Så velger du å tilbringe en natt eller to på The Krane kan du også sjekke ut en bydel du mest sannsynlig ikke har besøkt før.

Oppholdet på retreatet inkluderer concierge, frokost, en egen bil som kjører deg rundt i byen, sykler samt et utvalg vin og bobler. Dette er skikkelig luksus.

Her er tre andre kule hotell du kan sjekke ut:

SiloStay i New Zealand

I New Zealand kan du bo miljøvennlig i en silo. Siloene har to etasjer og har både kjøkken, balkong og TV. Siloene kan huse opptil fire personer, så her er det bare å ta med familien.

Giraffe Manor i Kenya

Har du sett de fantastiske Instagram-bildene hos reiseinfluencerne som spiser frokost med en giraff hengende over bordet? Det kan du også oppleve ved å bo på Giraffe Manor. Boutiquehotellet har 12 rom og kun 29 gjester, så her blir det ikke overfylt.

Verdens første undervannsvilla

Conrad Maldives Rangali Island på Maldivene åpner verdens første undervannsvilla for besøkende i november i år. Der bor du på havets bunn, cirka fem meter under vannoverflaten. Villaen har to etasjer og gode solforhold – den ene etasjen er over vannoverflaten.