FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Nå kan den ikoniske gitaren forsvinne

Av Knut Arne Hansen23.08.19 15:53

Del saken på:

I februar stenger Hard Rock Hotel og casino dørene i Las Vegas i minst åtte måneder - og kan åpne med nytt navn.

Hotellet åpnet i 1995, og har senere blitt utvidet og renovert to ganger. I fjor ble hotellet kjøpt opp av Virgin Hotels, som startet planene om en ny oppussing.

Etter neste års Super Bowl, som spilles på Hard Rock Stadium i Miami den 2. februar, stenger hotellet i minst åtte måneder.

I utgangspunktet var planen at renoveringen skulle foregå i to faser, hvor deler av hotellet skulle være åpent i den første fasen. Nå skal de riktignok ha bestemt seg for å stenge hele hotellet fra februar 2020.

– Vi har funnet ut at å ha deler av hotellet åpent en periode, før hele hotellet stenger, ikke er effektivt for prosessen. Det vil heller ikke gi gjestene våre den servicen og den opplevelsen de fortjener, sier hotelldirektør Richard Bosworth i en pressemelding ifølge ABC15.

Planen er en nyåpning i januar neste år.

– Å stenge helt i rundt åtte måneder er best for å sikre nyåpningen i januar, fortsetter han, og påpeker at hotellet kan åpnes igjen for gjester i oktober.

Les også: Selger ikonisk kapell i Las Vegas

I et intervju med Las Vegas Review Journal sier Bosworth at den ikoniske gitaren utenfor hotellet også kan forsvinne i renoveringen.

– Hva som skjer med gitaren vet jeg ikke. Men uansett hva som skjer med renoveringen, blir det en drastisk endring.

Det er tidligere kjent at det er ventet at hotellet skifter profil fra Hard Rock-merkevaren til Virgin.