DET GODE LIV: - Bedre kan vi ikke ha det, synes Sissel Wesenlund og Bjørn Egil Eide. De har funnet sitt paradis vest på Koh Samui i Thailand. Foto: ARNE SKOGSETH

De fant sitt paradis

- Vi har funnet vårt paradis, sier Bjørn Egil Eide og Sissel Wesenlund.

På Big John Resort på Koh Samui driver thailenderen Preeyapa Pratihan - Meaw blant venner - et feriesenter med tretti bungalower på ett og to rom, med og uten kjøkken. Og har egen kilometerlang praktfull sandstrand for sine gjester på vestsiden av øya.

Hotellservice

Og om du ønsker, står frokosten på bordet under palmene når du kryper ut av sengen. For her er det hotellservice.

Sist vinter bodde Wesenlund og Eide i bungalowen nærmest stranden i tre måneder, og den er bestilt for nye tre måneder kommende vinter.

- Ved juletider drar vi ned igjen, det skal bli herlig. Vi er blitt kjent med folk her, de tar vare på oss. Thailand kalles «smilets land», det lever de opp til, sier Sissel og Bjørn Egil.

Shopping

Blir det for kjedelig på stranden, koster det ikke mange hundrelappene å fly til Bangkok. Der kan de tilbringe noen dager med å shoppe.

- Klær, sko, silke, her er det mye som er langt billigere enn hjemme. Det har hendt at vi har måttet sende en del hjem med båt! ler de.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder