FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Her får du vårluksus på Gran Canaria

Av Sara Berge Holmberg04.04.18 15:44 | Oppdatert: 06.04.18 13:05

Del saken på:

Den norske våren har tilgode å by på ordentlig varme. I stedet for å vente på at varmen kommer er det fullt mulig å jakte tjuegradene på egenhånd. For eksempel ved å ta en luksus-uke på favorittøya Gran Canaria.

Gran Canaria er en av nordmenns favorittdestinasjoner. Ferieøya byr på vakre strender, shoppingmuligheter og turmuligheter i fjellene.

Den norske våren har ikke gitt oss mye sol og varme hittil i år, derfor har vi i VG reise samlet opp seks luksuriøse hoteller for deg som ønsker litt ekstra luksus denne våren.

Lopesan Villa del Conde Resort and Thalasso med Apollo

Lopesan Villa del Conde ligger rett ved strandpromenaden i byen Meloneras. Meloneras er blitt en av Gran Canarias mest trendy feriebyer. Her finner du en lang strandpromenade, flere luksushoteller, gode restauranter og designerbutikker og et førsteklasses kasino – for å nevne noe.

Pris: Fra cirka 2000 kroner per natt.

Seaside Hotel Palm Beach med TUI

Seaside Hotel Palm Beach ligger i Maspalomas, som er kjent for sine vakre sanddyner og flere kilometer lange strandpromenade. Hotellet ligger midt mellom stranden og en palmepark, og i området finner du også en vannpark, krokodillepark, kaktuspark og villevesten park.

Pris: Fra 21.266 kroner for syv netter i april.

Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort med VING

Sheraton er en golf resort, som ligger i Salobre, i fjellene over Costa Meloneras. Her kan du både gå og sykle i de fine naturomgivelsene. Hotellet tilbyr spa, har treningsstudio og golfbane, samt flere barer og restauranter. Her kan du oppleve rolig luksus i fjellene.

Pris: Fra 16.990 kroner for syv netter i april.

Lopesan Baobab Resort med VING

Hotell Lopesan Baobab ligger i Costa Meloneras, sør på øya det og. Kos deg mellom luksuriøse hoteller og deilige strender. Om du ikke har nok med hotellets fire restauranter og syv bassenger ligger stranden bare 700 meter unna, og nærmeste sentrum er en 300-meters tur unna.

Pris: Fra 14 990 kroner for syv netter i april.

Grand Hotel Residencia gjennom Hotels.com

Grand Hotel ligger i Maspalomas. Dette hotellet er av det litt mindre slaget, med 94 rom, innredet i en unik og luksuriøs stil. Slapp av i spaet eller ved bassenget, omringet av en idyllisk hage. I området er det muligheter for både dykking og fallskjermhopping, blant mer.

Pris: Fra 34.400 kroner for seks netter i april.

Bohemia Suites and Spa gjennom Booking.com

Litt lenger østover finner du hotellet Bohemia Suites og Spa i Playa del Ingles. Dette hotellet er kun for voksne. Her kan du nyte voksentid i spaet, på balkongen eller i det stilfulle hotellrommet. Stranden ligger kun en fem-minutters gåtur unna. Nyt en drink eller middag på terrassen i øverste etasje.

Pris: Fra 13.672 kroner for seks netter i april.