FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Her er de rareste cruise-klagene

Av Monica Bring Estensen 19.04.13 10:05 | Oppdatert: 19.04.13 11:23

Del saken på:

(VG Nett) Det er ikke alltid ferien står til forventningene, men disse passasjerene hadde kanskje litt høye krav til cruiset.

Klaget på «bråkete hav», for lite sol og for god service

Reisebyrået Bonvoyage har samlet de rareste klagene de har fått på sine cruise det siste året.

Steph Curtin sier til Daily Mail at de alltid følger opp eventuelle klager, men det er ikke alt det er like enkelt å gjøre noe med.

- Mens vi sørger for å gå tilbake til hver klage, er jeg redd vi ikke kan holdes ansvarlige for at havet lager for mye lyd eller mangel på kjendiser. Uansett hvor mye vi kunne ønske at vi hadde Gary Barlow om bord på hvert cruise, sier Curtin til Daily Mail.

I løpet av året som gått har det nemlig vært enkelte klager de ikke kunne gjøre så mye med;

** En kvinne ønsket et lydtett rom da «havet bråkte for mye».

** En kvinnelig passasjer hadde hørt at Gary Barlow, medlem i den britiske popgruppen Take That, en gang hadde vært på cruiseskipet, og ble rasende da han ikke dukket opp i løpet av hennes reise.


HVA ER DIN MEST ELLEVILLE KLAGEHISTORIE? DEL I KOMMENTARFELTET NEDERST I SAKEN!

** En mann ville ha kompensasjon da været ikke sto til forventningene på cruise i Alaska, dermed kunne han ikke bade i bassenget hver dag eller opparbeide seg en ordentlig brunfarge.

** En kvinne krevde alle pengene tilbake da hun på sin reise med «Celebrity Cruise» ikke hadde sett en eneste kjendis.

** Et britisk par sendte inn klage til selskapet da service om bord hadde vært altfor god, noe som resulterte i at de hadde brukt for mye penger.

** Ifølge Huffington Post skal også en nygift mann ha blitt rasende da han ikke fikk en privat servitør som serverte han og hans ferske kone champagne og jordbær, i tillegg til at han forventet at det skulle være roseblader på sengen deres hver kveld. Han skal ikke ha informert de ansatte om at de to var på bryllupsreise, men forventet at de skulle vite det.

** Avisen skriver også at et eldre ektepar ville ha pengene tilbake da de ansatte på cruiseskipet ikke lagde matpakke til dem hver dag.