FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Nygifte går foran i flyplass-køen

Av Dag Fonbæk17.02.14 10:25

Del saken på:

I hele valentin-måneden februar får par som skal gifte seg og honeymoonere sin egen «fast track» gjennom passkontrollen på Bangkok-flyplassen Suvarnabhumi.

- Vi feirer kjærlighets-måneden, sier Thailands turistsjef i Norden, Veena P. Bohlin, til VG.

The Tourism Authority of Thailand (TAT) har satt opp både velkomstportaler og fotoautomater på Bangkok-flypassen, slik at par som skal gifte seg eller er på bryllupsreise for å dyrke kjærligheten under palmene skal få et mest mulig minnerikt opphold.

Lover's Lane

Parene får også en spesiell suvernir, før velkomstkomiteen geleider dem til en egen rask og effektiv Lover's Lane gjennom passkontrollen.

- Et bryllup og en bryllupsreise er en helt spesiell begivenhet for ethvert menneske. Derfor ønsker vi å gjøre Thailand-oppholdet så minnerikt som mulig for dem, sier landets turistguvernør Thawatchai Arunyik.

- Skal dyrke kjærligheten

- For at parene skal kunne bruke all tid på hverandre og dyrke kjærligheten, vil vi gjøre veien gjennom kontrollunktene så rask og effektiv som mulig for dem, legger Arunyik til.

- Til dette kan vi ikke finne en bedre måned enn februar - selve valentin-måneden, sier turistguvernøren.

Ikke bare loses de forelskede parene hurtig gjennom kontrollslusene, de får også sjansen til å vinne premier som gratis overnatting, spa-behandlinger, restaurantbesøk og rabatt-kuponger for shopping.

Kanskje ikke så rart at Thailand kalles Smilets Land?

Bli tilhenger av VG Reise på Facebook!