Hovedinnhold

Heis falt ned på Syden-hotell - norsk kvinne skadet

HEISULYKKE: Den norske kvinnen er skadet etter at heisen på hotellet Revoli Playa falt ned flere etasjer. Foto: Jan Petter Lynau
HEISULYKKE: Den norske kvinnen er skadet etter at heisen på hotellet Revoli Playa falt ned flere etasjer. Foto: Jan Petter Lynau
(VG Nett) En norsk kvinne er skadet etter at en heis falt ned flere etasjer på et hotell på Gran Canaria.

VET DU NOE? TIPS OSS!

Kvinnen får nå behandling på et sykehus på den spanske ferieøya. Etter det VG Nett får opplyst skal hun ikke være alvorlig skadet. Legene undersøker om hun kan ha pådratt seg bruddskader i ryggen.

Ulykken fant sted på hotellet Revoli Playa i Puerto Rico fredag kveld. Heisen skal ha falt ned flere etasjer.

- En av våre norske kunder var om bord i heisen da ulykken fant sted. Vi venter på mer informasjon om hva som har skjedd, men det viktigste nå er hvordan det går med den skadde, sier kommunikasjonsdirektør Lena Pettersson i Star Tour til VG Nett.

Hva som er årsak til ulykken er så langt ikke kjent, men det undersøkes blant annet om heisen kan ha vært overfylt. Hotellet ønsker ikke å kommentere hendelsen til VG Nett før i morgen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Reise

Se neste 5 fra Reise