Hovedinnhold

Bagasjestuer forsvant med koffertlasset

JET BLUE: Det var i ett av selskapets fly baqgasjestueren falt i søvn under lastin på John F. Kennedy lufthavenen utenfor New York. Foto: AP
JET BLUE: Det var i ett av selskapets fly baqgasjestueren falt i søvn under lastin på John F. Kennedy lufthavenen utenfor New York. Foto: AP
En trett bagasjestuer sovnet på jobb i New York. Da han våknet var han i Boston.

Denne saken handler om:

Mannen sovnet i lasterommet på en Jet Blue maskin under lasting på John F. Kennedy flyplassen i New York lørdag.

Da bagasjen skulle losses av på Logan-flyplassen i Boston fikk bakkemannskapet på flyplassen seg et ordentlig sjokk. Ut av lasterommet kom en nedkjølt og omtumlet 21-åring.

Politiet etterforsker hvordan dette kunne skje og hvorfor «blindpassasjeren» ikke ble oppdaget. Den søvnige bagasjestueren vil ikke bli siktet for noen forbrytelse, melder Channel 7 i Boston, men det er usikkert om han beholder jobben.
LES MERom reise
Jet Blue selskapet, der mannen var ansatt, sier i en kunngjøring: «Vi etterforsker hendelsen og har ikke mer å tilføye foreløpig.»

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Reise

Se neste 5 fra Reise