Hovedinnhold

Slik fester norske ungdommer i Syden: Kos, Hellas

KOS (VG) Iført like t-skjorter med påskriften "Fisk frem kuken din skitne sjømann" skal de norske jentene (18) på byen.

Denne saken handler om:

Tips oss

Syden-sommeren

Tips om Syden.

  • Over halvparten av ungdom mellom 16 og 25 år drikker minst 4-5 drinker, 4-5 øl eller mer enn én flaske vin om dagen, viser en undersøkelse TNS Gallup har gjort for Europeiske.
  • Hver femte norske ungdom drikker mer enn 10 drinker, 10 øl eller mer enn to flasker vin. Hver eneste dag, ferien gjennom.

Gaten med det megetsigende navnet "Bar Street" i Kos by i Hellas er i ferd med å fylles med feststemte mennesker. De aller fleste er norske. Og unge.

Les også:Nye sjokktall om unges drikkevaner

- Det er bare å finne seg jenter som er enda mer drita enn deg selv, og så peise på, gliser en norsk gutt.

Formiddagen etter. Blant de norske Syden-ungdommene som soler bakrusen ut av kroppen på stranden florerer historiene. Om tenåringsparet som foran fyllesyke ungdommer og sjokkerte familier hadde høylydt sex i strandkanten - klokken to på ettermiddagen. Om alle som «ikke husker en dritt» fra første fire kveldene av ferien. Om den norske jenta (18) som kom hjem ledsaget av to politimenn - kun iført en uniformsskjorte fra gresk politi.

REPORTASJE:Slik fester norske ungdommer i Ayia Napa
REPORTASJE:Slik fester norske ungdommer i Magaluf
VGTV:Slik er spritcruiset på Ayia Napa

- Vi fryktet hun hadde blitt voldtatt. Men hun var så full at det eneste hun klarte å si var «Jeg har klatret naken i trærne, jeg har klatret naken i trærne», forteller jentas venninner til VG.

Klokken nærmer seg to i Bar Street. En ung jente ligger rett ut på brosteinene mens to venner forgjeves prøver å få kontakt med henne. Det korte skjørtet har sklidd ned. G-strengen vises. Noen tar bilder.

- Trine er drita, sha-la-la-la-la, synger en jentegjeng i kor til ære for en venninne ved et av utestedene.

KJENNER DU PARTYSTEDENE I SYDEN?:Prøv VG Netts EKTE pub-quiz

Utenfor West Bar er en gjeng norske 18-åringer i ferd med å helle nedpå sin sjette meter med vodkaslush-shotter for kvelden. Slik er det på baren til Thomas Zamanis (41). Han selger shotter i metervis.

- Rekorden er 32 meter på en kveld. Den tilhører en gjeng fra Porsgrunn, gliser grekeren, som har tatovert inn "Snus, brus og bollemus" på den ene armen - til ære for sine favorittkunder. Nordmenn.

- Det er viktig å få med at de fleste har det gøy. Gjør de noe dumt eller blir for fulle, kaster jeg dem ut. Men det er jo dette de vil ha. Sex, alkohol og rock'n'roll, sier Zamanis.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Reise

Se neste 5 fra Reise