Hovedinnhold

Satser stort på grønne reiser

STOCKHOLM (VG) Via Internett kan du nå bestille din egen miljøvennlige reise i Sverige.

Denne saken handler om:

Sverigeresor.se er ifølge seg selv den største markedsplassen for reiser innen Sverige. Nå gjør selskapet det mulig å søke etter miljøvennlige overnattingsmuligheter, reiser og opplevelser når du bestiller via deres hjemmeside.

LES OGSÅ:
Tror på økt økoturisme
10 tips for en mer miljøvennlig ferie

- Vi ser at det finnes et stor etterspørsel etter miljøvennlige reiser og vil gjøre det enkelt for forbrukerne å planlegge, sier adm.dir. Jakob Norrby.

På deres portal går det nå an å hake av for «miljøbra» når du søker etter ulike reiser i Sverige. Totalt 118 ulike alternativer kommer da opp. Alt fra små vandrerhjem til større hotellkjeder, i tillegg til kanoturer, flåteferder og ulike villmarkspakker.

Hos Finn.no er man nysgjerrige på det sverigeresor.se nå gjør.

- Dette er noe vi kontinuerlig tenker på, selv om vi selv ikke har funnet en robust nok løsning ennå. Det er veldig interessant og virkelig noe som ligger tiden, sier administrerende direktør i FINN vekst AS Aleksander Rosinski.

(VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet i eksterne linker)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Reise

Se neste 5 fra Reise