Hovedinnhold

Prins William hyllet som rockestjerne

Prinsene overrasket fansen med plutselig hilserunde

LONDON (VG Nett) Plutselig dukket prins William opp på paradegaten The Mall og hilste på tilskuerne som har samlet seg før bryllupet. Han ble mottatt som en rockestjerne.

Denne saken handler om:

Prinsen tok seg tid til å snakke med og hilse på mange av tilskuerne som sto bak barrierene på paradegaten The Mall, hvor William og Kate vil ta sin første tur som nygifte.

VGTV:  Se prins William flørte med damene 

Både brudgommen og Harry hadde tatt turen ut, og William virket nesten rørt i møtet med folket.

Noen ble spurt av prinsen om hvordan teltene deres var.

- Har dere boblebad også, spøkte prinsen, som hadde skrudd på sjarmen torsdag kveld - og nærmest flørtet med noen av de eldre kvinnene som hilste på ham.

- Er nervøs

Prinsen av Wales tok seg tid til å hilse på mange, og vekslet også ord mens han trykket flere og flere hender.

- Jeg er nervøs, fortalte han til noen av de han snakket med.

Grafikk:Slik foregår Kate og Williams bryllup 

Brudeparet har tidligere torsdag uttrykket sin takknemlighet for støtten de har fått.

«Vi er begge så henrykt over at dere ønsker å ta del i feiringen sammen med oss på det vi håper skal bli en av de lykkeligste dagene i livet vårt», lyder det fra brudeparet.

De fortsetter:

«Den støtten som har blitt gitt oss av så mange siden forlovelsen vår, har vært utrolig rørende, og vi er begge veldig beveget. Vi vil benytte denne anledningen til å takke alle for vennligheten», heter det videre i kunngjøringen, som er den første offisielle fra paret på lenge.

Etter å ha hilst på folk på begge sider av gaten, gikk William og Harry tilbake til Clarence House, hvor de skal tilbringe natten før den store dagen.

Tidligere torsdag tok også statsminister David Cameron en tur langs The Mall, og hilste på folket som har møtt fram for bryllupet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys