Hovedinnhold

Er brudekjoledesigneren omsider avslørt?

SNEK SEG INN: Stjernedesigner Sarah Burton (t.h.) skal ha tatt inn på Goring Hotel i går, hvor Kate Middleton har tilbrakt siste natt før hun i dag gifter seg med prins William. Foto: AFP og Camera Press Foto:
SNEK SEG INN: Stjernedesigner Sarah Burton (t.h.) skal ha tatt inn på Goring Hotel i går, hvor Kate Middleton har tilbrakt siste natt før hun i dag gifter seg med prins William. Foto: AFP og Camera Press Foto:
(VG Nett) Bildet av det som skal være designer Sarah Burton på vei til Kate Middletons hotell, gjør at britene trekker konklusjoner.

Denne saken handler om:

Til tross for at det nesten er sommer i London, var kvinnen som britiske aviser mener er Alexander McQueen-designer Sarah Burton (36), iført en stor pelslue. Se bildet på Daily Mail .

Luen dekket ansiktet, og det var tydelig at vedkommende ønsket å snike seg usett inn på Goring Hotel. Det er der Kate Middleton (29) har tilbrakt den siste natten før dagens store bryllupsfest.

- Røpet seg

Daily Mail og flere andre britiske medier mener at Burton, som er direktør i desighuset Alexander McQueen, likevel ikke klarte å skjule identiteten sin. I tillegg til at hun skal ha vært slående lik, var klærne og tilbehøret av den typen som kjennetegner nettopp designeren.

- Hun dukket og løp raskt inn. Det var over på et halvt sekund og var veldig merkelig. Hvis ikke det var Sarah Burton, så skal jeg spise hatten min! sier et øyenvitne til avisen.

Dersom mediene og øyevitnene har rett i at det var Burton som ankom luksushotellet, så ankom hun tre timer før Kate innfant seg i går.

Intense spekulasjoner

Helt siden prins William (28) og Kate forlovet seg i november i fjort, har det vært spekulert heftig i hvilken designer som ville få det ærefulle oppdraget med å tegne brudekjolen.

Sarah Burton ble raskt et aktuelt navn, men stjernedesigneren har tidligere benektet at hun skulle lage Kates brudeskrud.

Les på minMote: Denne tiaraen skal Kate låne 

Sminker seg selv

Kate skal pyntes og friseres på hotellet før hun tar ferden til Westminster Abbey, hvor vielsen finner sted. Bladet People skriver at Kate selv vil stå for sminken etter at hun har fått spesialopplæring i hvordan hun best kan sminke seg på den store dagen. det skal være viktig for bruden at hun ligner seg selv og ikke styles til det ugjenkjennelige.

ALT OM BRYLLUPET HER 

Overtok motehuset

Sarah Burton var Alexander McQueens nære og betrodde samarbeidspartner i 14 år. Hun var sønderknust da den berømte designeren tok sitt eget liv i fjor - bare 40 år gammel. Siden da har hun vært sjef for selskapet.

Kate skal ha lagt sin elsk på den britiske designeren for seks år siden, da hennes venninne Sara Buys giftet seg med Camilla Parker Bowles' sønn, Tom Parker Bowles.

Burton er en av favorittdesignerne til superstjerner som Naomi Campbell, Lady Gaga, Gwyneth Paltrow og Cate Blanchett. Hun har også kledd opp USAs førstedame Michelle Obama ved en rekke anledninger.

Det knytter seg ikke like stor spenning til hva brudgommen skal iføre seg på den store dagen. Ifølge BBCs Peter Hunt skal prins William ha på seg til Irish Guards.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys