Hovedinnhold

Voe kan få selskap av flere kjendisbloggere

BLOGGERE: Emilie «Voe» Nereng og Caroline «fotballfrue» Berg Eriksen. Foto: Sara Johannessen/VG/Scanpix
BLOGGERE: Emilie «Voe» Nereng og Caroline «fotballfrue» Berg Eriksen. Foto: Sara Johannessen/VG/Scanpix
Caroline «fotballfrue» Berg Eriksen ble uvitende koblet til nettsatsingen Emilie «Voe» Nerengs bror Eirik Nereng står bak.

- Jeg hadde ikke hørt om dette før Eirik ringte meg i går og forklarte hva som var kommet ut. Jeg ble litt overrasket, og vil ta et møte om dette før jeg kan si om det er aktuelt, sier Berg Eriksen til VG.

Det var «God Kveld Norge» som kom med nyheten om at Emilie «Voe» Nereng gjør blogg-comeback drøye tre måneder etter at hun la ned bloggen sin.

Domenet blogit.no er registrert i brorens navn, og «God Kveld Norge» skriver at profilerte bloggere som Caroline «fotballfrue» Berg Eriksen og Trine Grung er med på nysatsingen.

Erik Nereng bekrefter overfor VG at Voe er involvert, men vil ikke si i hvor stor grad. At det blir en ren Voe-blogg avvises. Han vil heller ikke kommentere de andre navnene.

Grung ikke avvisende

BLOGGER: Trine Grung. Foto: Hugo Bergsaker/VG
BLOGGER: Trine Grung. Foto: Hugo Bergsaker/VG

Ifølge presentasjonen av det nye nettstedet skal bloggere daglig skrive innlegg om ukentlige temaer.

Caroline Berg Eriksen mener konseptet virker spennende - hvis det stemmer at flere toppbloggere blir med på laget.

- Men jeg må høre mer om de konkrete planene først.

Trine Grung har ingen kommentar til at hennes navn er linket opp mot blogit.no.

- Alt jeg kan si er at det høres ut som et interessant prosjekt, og at jeg skal i møte om dette.

Dermed er det en åpning for at både Voe, Caroline Berg Eriksen og Trine Grung kan havne på samme blogg-nettsted.

Kamp om bloggprofilene

Ifølge «God Kveld Norge» startes blogit.no i samarbeid med Aller. Administrerende direktør i Aller Internett, Petter Danbolt, vil ikke kommentere om dette stemmer.

- Men blogging er en spennende del av mediefloraen. Spørsmålet er hvordan vi skal forholde oss til dette, sier han.

Egmont er i full gang med å rekruttere profilerte navn til sin nye bloggsatsing bloggr.no. Dermed er det klart at konkurransen på bloggfronten hardner til.

Med mer enn 1,1 millioner unike brukere i uken er blogg.no Norges største bloggtjeneste. Rafiq Charania er gründer og daglig leder av nettstedet, der Voe inntil nylig var toppblogger.

- Egmonts nysatsing og blogit.no viser at flere ser businesspotensialet i dette. Jeg opplever det som at utfordrerne ønsker å sette noe i spill. Kjendisbloggerne brukes for å skape oppmerksomhet i media, sier Charania.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys