Hovedinnhold

VGTV-aktuelle Dag Sørås: - Ingenting er for drøyt å spøke med

(VG Nett) Komiker Dag Sørås har ingen sperrer på hva han lager vitser om. Nå er nordlendingen aktuell med en ny serie på VGTV.

- Jeg kunne gjort en pavevits i morgen dersom han døde i dag. Men mitt poeng er aldri å være stygg med noen, er jeg det er det fordi de fortjener det. Og jeg sparker helst oppover, forsikrer komikeren.

- Ingenting er for drøyt å spøke med. Alt kommer an på hvordan man vinkler det. Det ville vært rart om noen temaer er off-limit.

VGTV: Se første episode av D-Dag her!

Mer humor på VGTV: Se Latter-TV episodene her!

Dag Sørås snakker om VGVT-serien «D-dag», som skal vises hver torsdag fremover. Her kommenterer og raljerer han over dagsaktuelle temaer. Komikeren skiller seg nemlig litt ut fra sine kolleger ved at han gjerne har en politisk brodd i vitsene sine. Alt har utgangspunkt i én bestemt tilstand.

- Jeg klarer bare å lage humor av ting som irriterer meg. Hvis jeg skulle snakke om noe jeg liker, tror jeg ikke det ville blitt morsomt.

- Så kjæresteforhold og slikt holder du deg unna?

- Tja, det kunne kanskje blitt humor hvis jeg hadde kranglet med kjæresten?

Flere nyheter på Rampelys-forsiden!

Afghanistan-humor

I første episode snakker han om Norges engasjement i Afghanistan - og om hvorfor vi er der. Sørås mener å avsløre hykleri når politikerne snakker om at vi er der for å hjelpe afghanerne til et bedre liv.

- Jeg tror ikke noen av soldatene har noen gode intensjoner om å dra dit. Jeg har til gode å se et intervju med soldater som drar til Afghanistan for å gjøre verden til et bedre sted. Hvis hjertet ditt blør for afghanerne har du tatt feil karrierevalg ved å bli soldat. Poenget er at retorikken rundt blir helt feil, soldatene flest er ærlige om hva de vil der, mener Sørås.

Bli tilhenger av Rampelys på Facebook!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys