Hovedinnhold

Værdame kåret til Norges mest sexy

Isabella: - Hvis jeg møter dem som har stemt blir de skuffet

OMTALER SEG SEG SOM «BEDAGELIG SLAPPFISK»: Isabella Martinsen kan ikke forstå hvorfor hun er kåret til Norges mest sexy kvinne i 2010. Foto: Privat
OMTALER SEG SEG SOM «BEDAGELIG SLAPPFISK»: Isabella Martinsen kan ikke forstå hvorfor hun er kåret til Norges mest sexy kvinne i 2010. Foto: Privat
(VG Nett) Værdame Isabella Martinsen (31) synes det er helt uforståelig at hun har blitt kåret til Norges mest sexy kvinne i 2010.

Det er herrebladet Manns lesere som har stemt Tromsø-jenta helt til topps i kåringen, i kamp med skjønnheter som Tone Damli Aaberge og Triana Iglesias. Hovedpersonen selv er rystet over at hun blir kåret til Norges mest sexy, og sier hun ikke aner hvorfor leserne stemte på henne.

- Nå må jeg ut og forsvare dette, føler jeg. Og jeg som er en bedagelig slappfisk, som ikke trener eller noe. Jeg vil ikke møte disse folka på gata, for da er jeg sikker på at de blir fryktelig skuffet. Jeg føler jeg blir stemt fram på grunn av jobben, hvor jeg har et team som sørger for at jeg ser OK ut, sier hun til VG.

Ikke enig i resultatet

Isabella Martinsen dukket opp på TV 2-skjermen for ti år siden, og har siden den gang blitt en av kanalens mye omtalte værdamer. Til nyttår er det imidlertid slutt, og Martinsen planlegger en videre karriere som fotograf. I den forbindelse fikk hun lov til å ta bildene av seg selv til Manns bildeserie.

- Synes du selv du er Norges mest sexy?

ÅRETS MEST SEXY KVINNE: Isabella Martinsen (31) vant bladet Manns kåring av Norges mest sexy kvinne. Foto: Faksimile fra Mann
ÅRETS MEST SEXY KVINNE: Isabella Martinsen (31) vant bladet Manns kåring av Norges mest sexy kvinne. Foto: Faksimile fra Mann

- Nei, jeg gjør virkelig ikke det. Ikke i nærheten en gang. Det er ikke sånn at jeg ser meg selv i speilet og sier at det her er en sexy dame. Jeg spurte Mann om kåringen var juks, og arrangert for at jeg skulle få ta bilder av meg selv, sier hun.

Hun har ikke sett hvordan bildene tar seg ut på trykk, og Isabella innrømmer at det var vanskelig å kombinere rollen som modell og fotograf, med alt etterarbeidet det medfører.

- Jeg ble skikkelig lei av å sitte og se på bildene av meg selv. Det ble så mye da jeg var modell og samtidig var fotograf. Så jeg har vært nervøs og stresset med tanken på hvordan dette ville komme ut, sier nordlendingen.

Flere nyheter på Rampelys-forsiden!

Stiller seg uforstående

31-åringen understreker at selv om hun stiller seg uforstående til at hun vant avstemningen, synes hun det er morsomt.

- Jeg kan jo ikke si noe annet. Men hvem i all verden skal jeg skryte til? Jeg kan ikke skryte av at jeg er Norges mest sexy til verken familie eller venner, sier hun.

Når Martinsen nå gir seg som værdame trekker hun seg også tilbake fra rampelyset. Til våren begynner hun på fotoskole, og vil prioritere den veien videre.

Hun er ikke sikker på om hun vil savne å være i rampelyset.

- Jeg vet ikke helt hva jeg vil savne mest. Kanskje en god fest i ny og ne, det å bli invitert på rød løper? Nei, jeg vet ikke. Det blir sikkert en rar overgang å ikke skulle være værpresentatør lenger, men jeg føler det er dags, og er veldig klar for det, sier hun.

- Vil du savne å være med i mest sexy-kåringer?

- Nå har jeg fått lov til å gå til topps en gang, og det kan jeg leve lenge på. Det er sånt man kan vise fram til oldebarna, sier Isabella.

Bli tilhenger av Rampelys på Facebook!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys