Hovedinnhold

Slik vil Paris Hilton bli USAs neste president

(VG Nett) Paris Hilton synger i bikini i sitt nye presidentvalgkamp-stunt.

Denne saken handler om:

Til tross for at Obama og McCain er de offisielle kandidatene, og valget er under en uke unna, har Paris Hilton fremdeles ikke gitt opp håpet om å bli USAs neste president.

Nå har superkjendisen lansert sin egen påkostede musikkvideo for å promotere seg selv som kandidat til verdens viktigste verv, et grep som amerikanske presidentkandidater vel aldri tidligere har brukt.

VGTV:Se utdrag fra musikkvideoen og bakomfilmen

- Paris som president, din kommandør i bikini, synges det i musikkvideoen.

- Jeg har til og med med meg min egen hvithårede gammel fyr, ler Hilton i bakomfilmen.

Ble brukt i McCain-reklame

Paris Hilton kastet seg inn i den amerikanske presidentvalgkampen i august. Bakgrunnen var en TV-reklame fra McCain hvor Barack Obama ble sammenlignet med kjendiser som Paris Hilton og Britney Spears.

- Han er verdens største kjendis, men er han klar til å lede landet, var det retoriske spørsmålet i McCain-kampanjens reklame.

Latterliggjorde McCain

Hilton slo nådeløst tilbake med å lage sin egen kampanjevideo som latterliggjorde McCain og legge den ut på et populært humor-nettsted.

VGTV:Se Paris første kampanjevideo

- Hei Amerika, jeg er Paris Hilton og jeg er også en kjendis. Bare at jeg ikke er fra gamle dager og ikke lover forandring, slik som han andre fyren. Jeg er bare heit, sier Hilton ublygt om seg selv i videoen mens hun sitter i bikini ved svømmebassenget.

- Men så brukte han hvithårede, rynkete fyren meg i en kampanje og det betyr vel nå at jeg er presidentkandidat. Så takk for støtten, hvithåra fyr. Jeg vil at Amerika skal vite at jeg er skikkelig klar til å styre, sier hun.

I videoen ble McCain kalt verdens eldste kjendis.

- Palin er hot!

Senere har Hilton også laget en kampanjevideo med Martin Sheen, presidenten fra TV-serien «West Wing».

I den forbindelse uttalte Hilton også at hun synes Sarah Palin er «hot», men at hun selv har valgt Rihanna som sin visepresidentkandidat, fordi hun enda mer «hot».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys