Hovedinnhold

Voldtektsanklager mot «Gossip Girl»-stjerne - to BBC-serier utsettes

<p/>
<p>VIL RENVASKE SEG: Ed Westwick avviser alle beskyldninger om voldtekt. – Nedslående og trist at noen kan tro dette om meg, skriver Westwick på twitter.</p>

VIL RENVASKE SEG: Ed Westwick avviser alle beskyldninger om voldtekt. – Nedslående og trist at noen kan tro dette om meg, skriver Westwick på twitter.

Foto: Danny Moloshok, Reuters
Den tidligere «Gossip Girl»-stjernen Ed Westwick (30) er nylig blitt anklaget for to voldtekter. Det har resultert i at BBC utsetter to TV-serier Westwick er med i.

Det er BBC selv som skriver dette. Seriene det gjelder er Agatha Christie's «Ordeal by Innocence», som egentlig er planlagt vist på BBC1 i julen.

– Serien vil ikke bli programsatt før denne saken er ute av verden, heter i en uttalelse fra BBC.

Den andre serien det gjelder er sesong to av komiserien «White Gold», som fortsatt er under innspilling.

Les også: «Gossip Girl» stjal showet i superavslørende kjole

Benekter anklagene

Voldtektsanklagene er fremsatt av to forskjellige kvinner, og en av dem har anmeldt forholdet til Los Angeles Police Department, som er i gang med etterforskingen av denne saken.  Ifølge Fox News skal begge hendelsene ha funnet sted i 2014.

Westwick benekter på det sterkeste at han har gjort noe galt - og skriver i denne meldingen som han publiserte på Twitter tordag at han samarbeider fullt og helt med politiet for å renvaske seg.

Fikk du med deg? Ti år siden «Gossip Girl» - slik ser de ut nå

– Det er både nedslående og trist for meg at to uverifiserte og beviselig usanne beskyldninger i sosiale medier, resulterer i at noen tror at jeg skal ha gjort noe så skammelig og grusomt som dette, skriver Westwick videre.

<p>GOSSIP-GIRL:  Ed Westwick til venstre slik vi husker ham som Chuck fra TV-serien. Her med Leighton Meester som Blair, Blake Lively som Serena og Chace Crawford som Nate i serien Gossip Girl, år 3 Foto: Warner Brothers/CW</p>

GOSSIP-GIRL:  Ed Westwick til venstre slik vi husker ham som Chuck fra TV-serien. Her med Leighton Meester som Blair, Blake Lively som Serena og Chace Crawford som Nate i serien Gossip Girl, år 3 Foto: Warner Brothers/CW

– Dette er svært alvorlige anklager som er rettet mot Ed Westwick som han benekter på det sterkeste, sier en talsperson for BBC.

«Ordeal by Innocence» var i utgangspunktet tenkt som en av tre dramaserier som skulle utgjøre bærebjelkene i det viktige juleoppsettet for BBC.

Les også: Populær TV-stjerne arrestert

– Når det gjelder «White Gold», har vi blitt informert av produksjonsselskapet at Westwick har tatt en pause i innspillingen av serien, slik at han kan konsentrere seg om å takle disse beskyldningene, heter det videre fra BBC.

Ed Westwick fikk sitt gjennombrudd i den populære serien «Gossip Girl». De siste årene har den britiske skuespilleren vært å se i TV-seriene «Snatch» og «White Gold».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV