Hovedinnhold

Vinni ute av Korslaget

MÅTTE UT: Team Vinni med Paperboys-artisten Øyvind «Vinni» Sauvik måtte bite i det sure eplet i kveld. Foto: Ken Alvik Jenssen / TV2.no
MÅTTE UT: Team Vinni med Paperboys-artisten Øyvind «Vinni» Sauvik måtte bite i det sure eplet i kveld. Foto: Ken Alvik Jenssen / TV2.no
(VG Nett) Vinni fra Paperboys måtte ut av det store korslaget i kveld.

Det store korslaget er TV2s storsatsing på lørdagskveldene hvor syv byer eller tettsteder setter sammen et korlag hjulpet av en av byens artister.

I kveld var det rapperen Øyvind «Vinni» Sauvik fra Paperboys som måtte bite i det sure eplet og gå ut av konkurransen.

- Jeg hatt det fett. Men det er mest trist for de som har stått på så mye i det siste, sa Vinni og pekte på koret sitt da han måtte innse at korslaget tapt.

Dermed er de gjenstående deltakerne Elg fra Dance With a Stranger, Jørn Hoel, Hanne Krogh og Venke Knutson med videre i lørdags-thrilleren på TV2.

Les også:Gravid «Korslaget»-deltaker krasjet

Egne låter

I lørdagens program sang korene låter av sine egne teamledere.

Team Elg - «Everyone needs a friend»

Team Jørn - «Har en drøm»

Team Hanne - «La det swinge»

Team Vinni - «Lonesome Traveller»

Team Venke - When The Stars Go Blue

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV