Hovedinnhold

Ferskt «Ungkaren»-brudd: – Hjertesorg

<p>TV-PAR: Vanessa Grimaldi og Nick Viall på en MTV-prisutdeling i Los Angeles i mai.</p>

TV-PAR: Vanessa Grimaldi og Nick Viall på en MTV-prisutdeling i Los Angeles i mai.

Foto: REUTERS
Kun fem måneder etter at frieriet gikk på lufta, har romantikken sluknet for Nick Viall (36) og Vanessa Grimaldi (29).

Denne saken handler om:

– Det er med en stor dose hjertesorg for oss begge at vi har bestemt å bryte forlovelsen, sier de to TV-kjendisene i en felles uttalelse til TV-kanalen E! i dag, fredag.

Paret figurerte i sesong nummer 21 av den amerikanske realityserien «The Bachelor» i vår – også på norske FEM. Finalen ble sendt i hjemlandet i mars, mens norske TV-seere fikk servert utfallet rett før sommeren.

– Vi satset alt på forholdet og er triste for at vi ikke får den eventyravslutningen som vi hadde håpet på. Men vi vil fortsatt være der for hverandre, uansett hva som skjer. Dette har ikke vært en enkel beslutning, men når vi nå først har gjort valget, skilles vi mens vi fortsatt har stor kjærlighet og beundring for hverandre, forklarer Viall og Grimaldi.

<p>TV-SJEKKER: Nick Viall.</p>

TV-SJEKKER: Nick Viall.

Foto: WARNER BROS/FEM

Lest? «Ungkaren»-stjerne i dødsulykke

Det så lenge lovende ut for de to turtelduene. Forlovelsen var rørende, og Grimaldi sluttet i jobben i Montreal og flyttet til Viall i Los Angeles.

VG+: Alle «Ungkaren»-Skandalene

I samme sesong av realityserien fikk TV-seerne for øvrig stifte bekjentskap med omstridte Corinne Olympios (24), som etter innspillingen havnet i en sex-skandale i «Bachelor in Paradise». Hendelsen førte til at innspillingen av sistnevnte fikk en bråstopp.

Olympios fikk være med i «Ungkaren»-spinoffen fordi hun ikke klarete å kapre Vialls hjerte.

Oppdatert? Begge trakk seg etter skandalen

Viall fikk sjansen til å prøve lykken som «Ungkaren» etter å ha kommet nesten i mål i både «Ungkarskvinnen (The Bachelorette)» og «Ungkaren i paradis («Bachelor in Paradise»).

Fikk du med deg? «Bachelor in Paradise»-innspillingen fortsetter

Etter vårens «Ungkaren»-runde har 36-åringen også konkurrert i amerikanske «Skal vi danse (Dancing With The Stars)», uten å vinne.

Overraskende brudd: «Ungkaren»-programlederen skilles

Oppdatert? «Ungkaren»-skandaler på rekke og rad

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV