Hovedinnhold

The Voice-Maria og Samsaya mister jobben

MISTER JOBBEN: Maria Bodøgaard må finne seg ny arbeidsgiver i november. Foto: VG
MISTER JOBBEN: Maria Bodøgaard må finne seg ny arbeidsgiver i november. Foto: VG
(VG Nett) Programlederne må se seg om etter ny jobb, etter at The Voice har bestemt seg for å spare penger.

Siden oppstarten i 2005 har The Voice TV drevet lokal programproduksjon med 10 medarbeidere i Norge. Manglende lønnsomhet i driften gjør nå at den lokale programproduksjonen legges ned, men The Voice fortsetter som en 24 timers musikk tv-kanal.

Det betyr at programleder Maria Bodøgaard, som leder «Planet Voice», og Samsaya, som leder «Topp 10», er blant de som mister jobben.

- Synd for norsk musikk

MISTER JOBBEN: Samsaya. Foto: VG
MISTER JOBBEN: Samsaya. Foto: VG

- Det er kjipt, spesielt siden tallene våre har gått oppover den siste tiden. Derfor kom det som et sjokk, sier Maria Bodøgaard til VG Nett.

Hun er ikke bare lei seg for å miste jobben, men synes også det er dumt at norske artister mister en plass å vise seg fram.

- Det er synd for norsk musikk. Dette har vært en arena der de har kunnet vise seg fram, sier Maria, og forteller at en rekke artister allerede har snakket med henne.

- Hva er framtidsutsiktene nå?

- Jeg har ingenting på blokka, så hvis du vet om noe, så er det bare å si fra, sier Maria, som er uten jobb fra slutten av oktober.

Blir tøft

Maria Bodøgaard har vært med The Voice siden oppstarten, og føler nå at hun mister litt av sin identitet.

- Derfor blir det ekstra tøft, sier hun.

- Jeg føler med de ansatte, og dette er veldig trist, sier administrerende direktør Bente Klemetsdal i SBS Radio.

Ifølge henne har SBS tapt millionbeløp på å lage «Planet Voice» og «Topp 10», samt de andre norske programmene som med ujevne mellomrom er blitt laget, skriver Dagbladet.no.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV