Hovedinnhold

The Johnsen sisters: - Litt urettferdig av Jan Fredrik

UTE AV KONKURRANSEN: The Johnson sisters måtte takke for seg i kveldens episode av X Factor. Her fra en tidligere opptreden. Foto: Scanpix
UTE AV KONKURRANSEN: The Johnson sisters måtte takke for seg i kveldens episode av X Factor. Her fra en tidligere opptreden. Foto: Scanpix
(VG Nett) Mira Craig måtte nok en gang velge mellom to av sine egne, da hun var med på å sende The Johnsen sisters ut av X Factor.

Dermed var det slutt for søskenparet som har imponert seerne i flere sendinger i forkant av kveldens show. Men under kveldens sending, da de to fremførte «Can't fight the moonlight», var tilbakemeldingene blant annet at de sang surt.

- Det var veldig trist, sa en gråtkvalt Mira Craig når det ble klart at Lisa og Julie Tverrå Johnsen måtte forlate konkurransen.

Ettersnakk: Si din mening om kveldens X Factor

- Det er kjipt, men vi støtter hverandre og i kveld skal vi drikke litt vin, sier Lisa Tverrå Johnsen til VG Nett.

Hun sier det har vært en fantastisk opplevelse å være med på X Factor, men at Jan Fredrik Karlsen var litt urettferdig i kveld.

- Han sa vi sang surt gjennom hele låten, og vi har hørt fra veldig mange andre at det ikke var tilfelle, og da blir det urettferdig, sier Johnsen.

Les også:Ser ikke at noen har den helt store X-factoren.

Duell

For andre gang var det Mira Craig som hadde begge sine grupper ute i duellen. The Johnsen Sisters og Shackles var de som fikk færrest stemmer og som derfor måtte synge på nytt.

- Jeg skjønner ikke. Hva er det dere driver med publikum, var Craigs umiddelbare reaksjon på dette.

VGTV møtte The Johnsons sisters på første audition. Se her!

- Gi f...

Den ene halvdelen av søsterduoen forteller at de har lært veldig mye av mentor Mira Craig som de skal ta med videre.

- Hun har lært oss å være tøffe og sterke, og å gi litt f, forteller hun.

- Klarer dere det i kveld da?

- Jada, i kveld skal vi ha det artig, forsikrer Johnsen.

Nå er det bare en gruppe igjen som har mulighet til å vinne konkurransen, og Mira Craig har bare en mulighet til å være mentor for vinneren.

Les også:Gråtkvalt Rikke forlot X-Factor

A1 tilbake

Boybandet A1, med norske Christian Ingebrigtsen i stallen, er tilbake med en ny singel, og urpremieren på denne var under fredagens «X Factor».

«Take You home» er navnet på den nye singelen fra gruppa, som siden sist er blitt en trio, ettersom Paul Marazzi ikke er med lenger.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FIKK SKRYT 2: Gabrielle Leithaug sjarmerte dommerne. Her fra en tidligere opptreden Foto: SCANPIX
FIKK SKRYT 2: Gabrielle Leithaug sjarmerte dommerne. Her fra en tidligere opptreden Foto: SCANPIX

Kveldens favoritt videre

Mari Lorentzen var den deltakeren som fikk mest skryt av dommerne under kveldens show, og hun falt også i smak hos seerne som sendte henne direkte videre.

- Det er litt bingo nå, og jeg tror veldig mye avhenger av låtvalget, så det var fantastisk å få så gode tilbakemeldinger, sier Lorentzen til VG Nett.

Det samme gjorde Gabrielle Leithaug, som også fikk mye ros for sin opptreden. Også Tommy gikk videre til tross for at dommerne var noe skuffet over hans opptreden. Også Pernille Svensen Øiestad, Lise Mæland og Chand Torsvik gikk rett videre til neste runde. Dermed slapp både Jan Fredrik Karlsen og Peter Peters å miste noen av sine deltakere.

Les også:Mira Craig lot seg imponere: - Du er som en isdronning som smelter is

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV