Hovedinnhold

- Teit sutring

(VG NETT) Ihne Vagmo fnyser av at lagkameraten Eivind Aune i gårdagens øyråd anklaget jentene for å ikke være gode Robinsonere.

Denne saken handler om:

- Robinson er et speil av samfunnet, og vi lever i en kald og kynisk verden. Du vinner ikke Robinson fordi du er hederlig, flink til å fange fisk eller en kløpper til å hugge trær. Du vinner dersom du klarer å ikke bli stemt ut, og det klarer du ved å bygge de rette relasjonene, mener Ihne Vagmo.
- Robinson er et speil av samfunnet, og vi lever i en kald og kynisk verden. Du vinner ikke Robinson fordi du er hederlig, flink til å fange fisk eller en kløpper til å hugge trær. Du vinner dersom du klarer å ikke bli stemt ut, og det klarer du ved å bygge de rette relasjonene, mener Ihne Vagmo.Gråtkvalt

Gråtkvalt fikk han stotret frem at den eneste som kunne fortjene å få Robinson-tittelen var hans mannlige lagkamerat Truls Pedersen.

- Eivind var den jeg likte minst av de som var igjen på laget. Jeg kunne rett og slett ikke utstå all sutringen hans. Derfor var det hans tur til å forlate øya i går, sier Ihne til VG Nett. Hun har ingen anger over måten Eivind ble stemt ut på, og heller ingen betenkeligheter rundt sin egen strategi.

- Valget stod mellom han og en av oss jentene. Valget var soleklart, mener Ihne.

Uten ubehag

Tulla Olsen (46) fra Oslo, som var med i sammensvergelsen på sørlaget, kjente heller ikke noe ubehag ved å se at en sympatisk trønder regelrett ble kastet ut fra Robinsonkonkurransen av tre beregnende og slu damer.

- Nei, absolutt ikke. Hadde ikke han gått hadde det blitt meg. Ikke det at det hadde gjort så mye, for jeg var fornøyd bare jeg slapp å bli stemt ut først. Men det var jo fint å få bli litt til, sier Tulla til VG Nett, som på tre uker har blitt rikskjendis som deltaker på taperlaget i Robinson.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV