Hovedinnhold

Tonnie: - Veldig urettferdig

To deltagere måtte forlate «71 grader Nord»

BEGGE UT: Både Tonnie Lobekk (22) og Vidar Holmen (37) måtte forlate «71 grader Nord». Foto: TVNorge Foto:
BEGGE UT: Både Tonnie Lobekk (22) og Vidar Holmen (37) måtte forlate «71 grader Nord». Foto: TVNorge Foto:
(VG Nett) Tonnie Lobekk (22) var glad for å kunne forlate «71 grader Nord», men ble sjokkert da kameraten Vidar Holmen (37) måtte reise.

Denne saken handler om:

Mandag kveld måtte to av Nordkapp-farerne pakke sakene sine og forlate konkurransen. Mens Tonnie Lobekk hadde varslet rivalene om at hun var sliten og ikke hadde mye mer å gi, var hun helt uforberedt på at Vidar Holmen også skulle få løpepass.

- Jeg ble så skuffet over de andre. Det at han måtte dra, overskygget gleden min over å kunne reise hjem til mann og barn, forklarer Tonnie til VG Nett.

- Den sterkeste og svakeste

- Det var veldig urettferdig at Vidar måtte gå. Samtidig var det forståelig. Han ville kommet langt, og dette er et spill. De andre jentene forsøkte å få meg med på alliansen mot Vidar, men jeg nektet. Vidar var den jeg fikk best kontakt med, og han betydde mye for meg under innspillingen, forklarer Tonnie, som mener at det denne gangen var «den sterkeste og svakeste» som ble sendt ut.

- Ville ikke møtt meg selv

Vidar tok nederlaget med stor skuffelse.

- Jeg er helt enig med Tonnie, sier han til VG Nett.

- Det var ikke rettferdig. Men jeg skjønner at de stemte meg ut. Jeg var for sterk. Selv ville jeg heller ikke ønsket å møte meg i en finale, lyder det fra Lørenskog-mannen.

Før utstemmingen hadde Tonnie seriøst vurdert å trekke seg fra konkurransen. Men da deltagerne i forrige episode fikk et kjært gjensyn med familie, fikk Tonnie klar beskjed fra ektemannen om ikke å gi seg.

- Så da fortsatte jeg. Men jeg hadde null krefter, og jeg ville bare hjem. Jeg var blitt en for stor belastning for de andre, og det var på tide å slenge inn håndkleet. Målet mitt var aldri å stå på Nordkapp, men å oppleve nye ting. Og jeg er veldig rik på opplevelser og har fått mange nye venner, forteller Tonnie.

Ville droppe oppdrag

22-åringen prøvde også å trekke seg fra oppdraget i kveldens episode, siden det ifølge henne står i kontrakten at det er lov å trekke seg fra enkeltoppdrag.

- Men produsentene pushet meg til å gjennomføre oppdraget, for de mente jeg ville klare det. Og jeg fullførte. Men jeg ville ikke maktet flere oppdrag, mener Tonnie.

Kunne vunnet

Vidar angrer ikke på at han ble med - selv om det gikk som det gikk.

- Men jeg er ganske sikker på at jeg kunne vunnet hele konkurransen, sier Vidar til VG Nett.

Les også: Tårevåt avskjed 

Les også: Bitter exit 
FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV