Hovedinnhold

To av «Tigerstaden»-jentene har fått kjæreste

BERGEN (VG) Mens Mari Haugersveen (29) skal sjekke gutter, har to av «Tigerstaden»-jentene fått seg kjæreste under innspillingen av TV-serien.

Denne saken handler om:

VG møtte TV-aktuelle Mari Haugersveen, Carina Dahl (26), Linni Meister (26) og Therese Haugsnes (29) under TV 2s høstlansering i Bergen tirsdag.

På formiddagen kunne jentene røpe at det blir romantikk i serien, og på den røde løperen noen timer senere avslørte de enda mer: To av dem er ikke lenger single.

- To av fire skal på sjekker'n i kveld, lo firerbanden, som ikke ville røpe hvem av dem som har fått seg kjæreste.

- Bra kontaktannonse

- Jeg skal i alle fall sjekke litt i kveld, og ikke minst feste så det holder, strålte stylist Mari Haugersveen.

FLOTTE FRØKNER: Therese, Carina, Mari og Linni stilte alle i festantrekk fra Zara og H
FLOTTE FRØKNER: Therese, Carina, Mari og Linni stilte alle i festantrekk fra Zara og H

Hun var selv sammen med reality-kjendis Petter Pilgaard da de begynte å spille inn dokusåpen, men forholdet ender med brudd i en av episodene.

VGTV: Mari gruer seg til å se bruddet med Petter på TV

De fire jentene skal utlevere store deler av sitt privatliv i dokusåpen på TV 2 Bliss, og blogger Linni Meister tror serien kan bli en fin kontaktannonse.

- Jeg både håper og tror at folk liker det de ser, sier Meister.

Sjekker gjerne selv

Jentene stilte i TV-festens høyeste hæler og tilsvarende korte kjoler. De la ikke skjul på at de gledet seg til å vise TV 2-kollegene hvordan en ekte «Tigerstaden»-jente fester.

- Vi danser på bordet, men fester med stil, sier tidligere «Top Model»-vinner Therese.

- Du må ikke tryne sånn skikkelig, da, sånn du gjør i serien, advarer Linni Meister.

Tidligere «Big Brother»-deltager Carina Dahl har nettopp flyttet tilbake til Oslo fra Stockholm. Hun er like glad i å sjekke selv som å bli sjekket opp.

- Selvsagt hender deg jeg tar initiativ selv. Dessuten synes jeg alle skal flørte, enten man er i et forhold eller ikke. Det er lov til å prate og kose seg uten at man gjør noe galt, sier hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV