Hovedinnhold

Tårevåt «71 grader Nord»-avskjed for Julie

TOK FARVEL: Tonnie Lobekk (22, i rødt) gir Julie Torp Halbakken (22) en stor avskjedsklem. Foto: TV NORGE
TOK FARVEL: Tonnie Lobekk (22, i rødt) gir Julie Torp Halbakken (22) en stor avskjedsklem. Foto: TV NORGE
(VG Nett) Julie Torp Halbakken (22) tok en tårevåt avskjed med «71 grader Nord»-gjengen i kveld. Hun er skuffet - men ikke bitter.

Denne saken handler om:

- Jeg ble veldig skuffet, for jeg hadde et lite håp om at jentene skulle klare å snu trenden, sier Julie til VG Nett.

I kveldens episode av TV Norge-serien «71 grader Nord» fikk vi se at det var Julie som trakk det korteste strået i det som tilsynelatende var en svært jevn avstemning.

Da VG Nett ringer henne, har hun ennå ikke fått sett kveldens episode. Og hun blir overrasket over at Tonnie Lobekk (22) tar på seg deler av skylden for sortien, ettersom hun ikke plasserte Julie på topp på sin liste.

Diskuter TV-programmer her!

- Det synes jeg høres merkelig ut, jeg trodde det var en annen som ikke hadde gjort som vi avtalte, sier Julie, som skynder seg å legge til at hun ikke bærer nag.

- Ikke farlig

- Hvem som har gjort hva er ikke så veldig farlig, det hadde vært på marginene uansett. Det viser seg at det er få poeng som skiller, sier hun.

- Du fikk også 17 minuspoeng av Vidar Holmen (37). Hva tror du om at han begrunnet det med at du var en sterk konkurrent?

- Det er veldig hyggelig at han legger det frem sånn, men hvorvidt han virkelig mener det, vet jeg ikke. Hvis han først skulle stemt på sterke konkurrenter, er det andre han kunne ha gitt poengene til, sier Julie.

FØLELSESLADET: Julie Torp Halbakken (22) og de andre «71 grader Nord»-deltakerne møtte kjærester, familie og venner under kveldens episode. Det ble en sterk opplevelse. Foto: TV NORGE
FØLELSESLADET: Julie Torp Halbakken (22) og de andre «71 grader Nord»-deltakerne møtte kjærester, familie og venner under kveldens episode. Det ble en sterk opplevelse. Foto: TV NORGE


I kveldens program fikk vi se et følelsesladet møte mellom deltakerne og kjærester, familie og venner. Julie forteller at dette møtet var en meget spesiell opplevelse.

- Helt rått

- Man er i en boble, og jeg tror ikke helt man merker savnet før man faktisk ser dem. Det var derfor jeg ble så skuffet da vi ikke klarte tidsfristen, vi fikk mulighet til å føle på det savnet man egentlig hadde, sier hun.

FLERE RAMPELYS-NYHETER HER!

- Kunne du ha gjort noe annerledes for å være med lenger?

- Jeg kunne nok ha begynt det spillet med jentene tidligere. Vi i firerbanden var veldig synlige da vi var fire, men da førstemann røk ut løste det seg litt opp og det ble dannet andre grupperinger, sier Julie.

- Hvis du ser tilbake på hele opplevelsen, hva tenker du da?

- Det var helt rått å få lov til å være med. Jeg har virkelig hatt dette her som en drøm i mange år, og bare det å få være med var veldig stort, sier Julie, som legger til:

- Jeg har bare tjent på dette, og hadde kommet løpende hvis de hadde bedt meg om å stille opp igjen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV