Hovedinnhold

STORMforelsket «Top Model»-coach

NYTT PAR: Espen Hilton og Storm Pedersen - her på Spellemann-festen i Oslo i helgen. Foto: Sara Johannessen
NYTT PAR: Espen Hilton og Storm Pedersen - her på Spellemann-festen i Oslo i helgen. Foto: Sara Johannessen
TV3s Top Model-coach Vegard «Storm» Pedersen (31) er forelsket i bloggeren Espen Hilton (29).

Denne saken handler om:

Det innrømmer «Top Model»-profilen overfor VG.

- Vi er veldig like og har en veldig bra tone, smiler Storm til VG.

Han og Espen Hilton var nylig sammen på jobbreise til Afrika, og har nå blitt kjærester. Hilton dekket oppholdet behørig på sin blogg , og Storm Facebook-oppdaterte om oppholdet på sin egen side:

«Skal på hemmelig tur... med en hemmelig person... om et hemmelig oppdrag... med hemmelig addresse..i Africa ;)», skrev Pedersen.

31-åringen har tatt over Jan Thomas' tidligere funksjon i «Top Model», som coach for deltagerne i programmet. Den New York-baserte stylisten bor nå hjemme i Norge, blant annet for å tilbringe tid med sin nye flamme. Pedersen var tidligere sammen med den New York-baserte designeren Victor De Souza, som designet Dorthe Skappels Gullruten-kjoler i 2009.

- Jeg drar tilbake til New York om en fjorten dagers tid for å jobbe. Men nå blir det mye pendling frem og tilbake: Mer enn noen gang, sier en forelsket Pedersen, som for tiden nyter å være norsk TV-stjerne:

- Det å jobbe foran TV-kameraene har alltid vært en stor drøm. Resultatet er blitt overraskende bra, selv om jeg har måttet venne meg til å se meg selv på TV.

TV-AKTUELL: Storm Pedersen sånn TV-seerne får ham presentert i «Top Model». Foto: TV3
TV-AKTUELL: Storm Pedersen sånn TV-seerne får ham presentert i «Top Model». Foto: TV3

- Har du blitt tilbudt nye TV-prosjekter?

- Det kan jeg ikke si noe om. Men jeg kan si såpass som at dette ikke blir det siste man ser av meg, sier Pedersen.
Han lar seg ikke påvirke av kritikken om at «Top Model» forfekter et usunt kroppsideal etter å ha stemplet 18-åringen Eirin Hagstrøm som lubben. Hun er størrelse 36.

Les også: Kalt lubben - fikk angst 

Les også: Storm: - Trist 

- Dette er standardkritikken som alltid kommer, så det var forventet. Jeg er egentlig ganske enig med Team Model-sjef Eivor Øvrebø: Det er sant at det er en trend i markedet med større modeller, men likevel vil det alltid være tynne modeller tilgjengelig. Men nå ligger riktignok Lara Stone, som er en størrelse 38, på en førsteplass på models.com. Det vil si at hun er en av verdens mest ettertraktede modeller. Det er positivt, sier Vegard til VG.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV