Hovedinnhold

Stoppet reality-innspilling i Mexico

<p>TIDLIGERE SESONG: Deltakerne på sesong 2 av «Bachelor in Paradise» feirer premieren i Los Angeles i august 2015.</p>

TIDLIGERE SESONG: Deltakerne på sesong 2 av «Bachelor in Paradise» feirer premieren i Los Angeles i august 2015.

Foto: Jesse Grant, AFP/ Getty
Innspillingen av «Ungkaren»-søsterserien «Bachelor in Paradise» er stoppet, og alle deltakerne skal være sendt hjem etter en hendelse med «uakseptabel oppførsel».

Denne saken handler om:

For fjerde sesongen på rad produseres «Bachelor in Paradise» med tidligere deltakere fra den amerikanske «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen». 

De single mennene og kvinnene bor sammen i Puerto Vallarta i Mexico, og programmet går ut på at deltakere som ikke fant kjærligheten i «Bachelor» eller «Bachelorette» utforsker nye muligheter her.

Les mer: «Ungkaren»-stjerne i traktor-dødsulykke

Nå har Warner Bros. bekreftet at de i helgen stoppet innspillingen etter et påstått tilfelle av «misconduct» på settet. «Misconduct» kan bety både upassende oppførsel, vanskjøtsel og embetsmisbruk, og produsenten har ikke spesifisert nærmere hva som er problemet.

Ifølge E! News skal innspillingsstoppen bety slutten for sesongen, og muligens også for hele serien.

Entertainment Weekly skriver at det skal gjelde en hendelse mellom av deltakerne, og at alle deltakerne skal være sendt hjem som en konsekvens av dette. Det skal være en produsent som klaget inn hendelsen.

Les mer: Endelig kommer homo-ungkaren

– Vi er blitt gjort oppmerksomme på påstander om upassende oppførsel på settet i Mexico. Vi har stoppet produksjonen og gjennomfører nå en grundig undersøkelse av disse påstandene, sier Warnewr Bros. i en uttalelse, melder Washington Post.

Warner Bros. skriver også at når etterforskningen er gjennomført, vil de gjennomføre formålstjenlige tiltak. Etter planen skulle serien hatt premiere på ABC i USA 8. august.

Gikk galt: Tidligere TV-stjerne arrestert for bildrap

Los Angeles Times-journalist Amy Kaufman, som skriver en bok om «Ungkaren», har på Twitter gjengitt hva hennes kilder hevder skjedde.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV