Hovedinnhold

Stoltenberg: - Glad av å høre Chand

Selv om Jens Stoltenberg fikk Chands stemme i valgkampen, er ikke statsministeren blant dem som stemmer på trønderrockeren i X-Factor.

Denne saken handler om:

DETTE SYNGER DE I KVELD

  • Mari - «Show must go on» av Queen
  • Tommy - «Wonderwall» av Oasis/ Ryan Adams
  • Lise - «Proud Mary» av Tina Turner
  • Chand - «Tusen bitar» av Björn Afzelius
  • Shackles - «Queen of the Night» av Whitney Houston

- Jeg er veldig imponert over Chand. Men som statsminister må man være varsom med å ta standpunkt i slike avstemninger, forklarer Jens Stoltenberg.

Les også:Chand må synge engelsk

Likevel var statsministeren raskt ute med å skryte av X-Factor-favoritten fra Namsos da VG møtte de to i femte etasje på Stortinget.

- Jeg synes Chand er en flott artist med veldig gode verdier, som han forvalter på en fin måte. Han lager fin musikk og jeg blir glad av å høre når han spiller og synger, forteller Stoltenberg.

Les også:Pernille (17) til VG Nett: - Nå er jeg bare sliten

Bakgrunnen for møtet var at Stoltenberg skrev et privat brev til Chand for to uker siden, der han ønsket ham lykke til med trønderrocken.

- Brevet har jeg rammet inn, og hengt opp på veggen i skrivestuen i Namsos. Jeg synes det var så koselig at du tok deg til å skrive til meg, sier Chand.

VG Nett-leser:Synes ikke Chand trenger X-factor for å "bevise" sitt talent... Derfor kunne han gått ut og fortsatt sin karriere på egenhånd! :-)Diskuter X-Factor her!

Gave til Jens

Han ville gjerne gi noe tilbake, og troppet opp på Stortinget med en signert CD i gave til statsministeren, og med en overraskelsesopptreden under Arbeiderpartiets gruppemøte. En opptreden Stoltenberg ikke rakk.

- Jeg var i et viktig klimamøte, og kom ikke fra, men jeg har hørt Chand før, både live og på TV, sier Stoltenberg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

MØTE: Jens Stoltenberg og X-factorfinalist Chand Torsvik. Foto: Nils Bjåland
MØTE: Jens Stoltenberg og X-factorfinalist Chand Torsvik. Foto: Nils Bjåland

For det er nemlig ikke første gang de to møtes. Chand har opptrådt på flere av Arbeiderpartiets arrangementer, og da partiet hadde valgkampstart i Namsos i august fremførte han Arbeiderpartilåta «Ei rose i rødt», som han selv har skrevet til partiet. Stoltenberg var tilstede i Namsos, og grep sjansen til å hilse på ham da, som nå.

Les også:Chand fikk lykkeønskninger fra statsministeren

Hos trønderrockeren var det ikke spor av nervøsitet å skimte, da han stemte gitaren og varmet opp stemmen før minikonserten på Stortinget onsdag.

- Jeg er ikke mer nervøs for å spille for Statsministeren enn for noen andre. Jeg må jo levere uansett, og jeg har like mye respekt for han som kjører bussen jeg tar, eller de som vasker hotellrommet mitt, som for Statsministeren, forklarer han.

- Vi er jo bare mennesker alle sammen, smiler Chand Torsvik.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV