Hovedinnhold

Realitykjendis innblandet i drapsetterforskning

<p>TV-KJENDIS: Kim DePaola på en tilstelning i Hollywood i fjor.</p>

TV-KJENDIS: Kim DePaola på en tilstelning i Hollywood i fjor.

Foto: Getty
To døde mennesker er funnet i en bil eid av Kim DePaola, kjent fra «Real Housewives of New Jersey».

Denne saken handler om:

Likene skal ha blitt funnet i en utbrent Audi fredag. Det skal dreie seg om to menn, skriver en rekke amerikanske medier, som People, NBC, TMZ og NorthJersey.com.

Ofrene skal først ha blitt skutt i hodet. Deretter skal bilen ha blitt påtent, opplyser kilder til pressen.

– Jeg kan ikke opplyse om hvorfor vi etterforsker dette som drap, men det gjør vi, sier politsjef Richard Reyes til NorthJersey.com.

Kim DePaola (56), styrtrik forretningskvinne og TV-kjendis gjennom realityserien, eier bilen, men den disponeres til daglig av hennes sønn Chris.

Stor kontrovers: Krangel rundt amerikansk stjerne gravlagt i Oslo

Takker fansen

Søndag kveld postet realitykjendisen imidlertid på sin Instagram at sønnen var trygg.

«Jeg er ydmyk overfor den strømmen av kjærlighet vi opplever i denne tøffe tiden. Sønnen min og jeg er begge i god behold. Vi sender våre dypeste kondolanser til ofrene for denne grusomme tragedien», skriver hun.

En 27 år gammel venn av DePaolas sønn skal ha kjørt ham til flyplassen i nettopp den aktuelle bilen onsdag. Foreldrene til denne mannen har uttrykt stor bekymring i media, siden de ikke har fått kontakt med sønnen etter hendelsen.

Søndag var ofrene ennå ikke identifisert.

Rystende dødsfall: – «Lambada»-stjerne drept

Det var beboere nær åstedet som meldte fra til politiet om skudd og deretter en bil i flammer. Så langt er ingen pågrepet i saken.

Kim DePaola er en av gjengangerne i «Real Housewives of New Jersey», som tar for seg dagliglivets oppturer, nedturer og i svært stor grad intriger hos jetset-eliten.

Fikk du med deg? Judy Garlands levninger flyttet

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV