Hovedinnhold

«Paradise»-Silje om sex-meldingen: - Angrer ingenting

Fra frekk kos til full krangel

BRÅK: Silje Winther (lengst til venstre og til høyre) skapte opphetet stemning etter at det ble klart at hun måtte forlate «Paradise Hotel». Nora Lindvåg Johre og Stian Andrå satt overrasket tilbake. Foto: Onlinemagasinet / TV 3.
BRÅK: Silje Winther (lengst til venstre og til høyre) skapte opphetet stemning etter at det ble klart at hun måtte forlate «Paradise Hotel». Nora Lindvåg Johre og Stian Andrå satt overrasket tilbake. Foto: Onlinemagasinet / TV 3.
(VG Nett) Silje Winther (24) klemte til mot Stian Andrå (23) etter sex-krangelen seerne ikke fikk se.

Denne saken handler om:

Torsdag røk Winther ut av «Paradise Hotel» med et brak, etter en ubehagelig uke med partneren Stian Andrå. De to hadde en opprivende krangel få dager før 24-åringen måtte forlate TV-serien, og parseremonien brukte hun til å gi Andrå et siste stikk.

Da Nora Lindvåg Johre (22) stilte seg bak interiørsnekkeren, og dermed sendte Winther ut, sa 24-åringen at hun håpet ikke hans nye partner ville falle for fristelsen og «åpne beina» for sjarmøren fra Stange.

- Neste gang det kommer noen med fredning, kan du åke ut, sier hun, etter å ha understreket at «han fikk seg ikke noe hos meg».

Angrer ikke

Nå sier Winther at hun fortsatt står for det hun sa, til tross for at det sjokkerte de andre deltakerne.

- Jeg angrer ikke i det hele tatt, og jeg står for det jeg har sagt. Han oppførte seg veldig barnslig, og jeg hadde all grunn til å være stresset. Stian var den som var mest på henne før parseremonien, så jeg skjønte jo at det kom til å skje. Jeg synes ikke jeg stresset unødvendig, sier hun.

Hun mener krangelen noen dager før, som endte med at hun og Andrå ble enige om å ikke være i samme rom når dusjing og klesbytte foregikk, var mye verre enn det som gikk frem på TV. Hun forteller også at krangelen var årsaken til at hun valgte å komme med meldingen.

- Krangelen skjedde dag to. Vi hadde en natt hvor vi koste, en natt hvor vi kranglet, en natt hvor vi ikke snakket og så gikk jeg ut, sier hun.

Sjokkert

I tillegg reagerte hun på at han under parseremonien sa hun ikke kunne stole på ham, mens han tidligere hadde signalisert noe annet.

Saken fortsetter under bildet ...

KOS: Dagen før krangelen brøt ut, så det slik ut mellom Silje og Stian. Foto: TV 3.
KOS: Dagen før krangelen brøt ut, så det slik ut mellom Silje og Stian. Foto: TV 3.


Andrå selv kjenner seg ikke igjen i Winthers fremstilling.

- Du ser jeg blir ganske sjokkert. Sånn jeg ser det er det grunnløse anklager, som er ganske kraftige og kjipe å få. Hun fremstiller det som jeg er en sexavhengig, slibrig tosk, og det er veldig lett for andre å kjøpe. Hun følte seg nok veldig sveket, og da er det lett å komme med sånne uttalelser, også etter krangelen vi hadde, sier han.

Han mener krangelen i utgangspunktet var meningsløs, og beror på en misforståelse.

- Jeg sa at til en annen deltaker at hvis folk kiler meg på innsiden av låret, så tenker jeg på sex, og da har jeg vanskelig for å styre meg. Men så trodde Silje det gjaldt henne, og flippet ut. Jeg trodde hun skulle si at det var helt normalt, sier han.

Anonym

En ting han imidlertid innrømmer, er at 24-åringen ikke kunne stole på ham, noe han også gir uttrykk for under parseremonien.

- Jeg kunne sagt at hun kunne stole på meg, men jeg hadde lovt bort plassen min til Maren, siden jeg ikke kom så godt overens med Silje. Derfor sa jeg det jeg sa, sier han.

Winther sier hun i ettertid setter pris på at hun går ut med et brak.

- Jeg føler jeg var litt anonym, så da var det kanskje greit å gjøre avslutningen litt synlig. Men jeg hadde også i bakhodet at mange mener at Paradise-jentene er veldig løse. Og det gjør det ikke noe bedre at jeg er glamourmodell. Jeg er ikke lett å få ligge med, og det beviste jeg, sier hun.

Følg Rampelys på Facebook .

Etter oppholdet på «Paradise» har hun flyttet tilbake til Stokke i Vestfold, hvor hun søker jobb og tar modelloppdrag innimellom.

Vestfoldingen har fått mange reaksjoner på realitydeltakelsen, men får støtte fra familie og venner.

- De synes det er veldig kult at jeg har vært med. Jeg har fått litt dritt om at en som meg ikke burde kalle meg glamourmodell, men jeg er veldig flink til å overse sånn dritt. Jeg har holdt på som glamourmodell siden 2009, og er vant til å få mye pepper. Dette er ingenting, jeg ringer ikke psykologen min, for å si det sånn, ler hun.

Les flere saker på vg.no/rampelys .

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV